Ördög Nóra kislánya, Mici igazi troll: viccessé tette Vencivel közös képüket - Fotó!

Forrás: Nánási Pál -
Nánási Vencel Ördög Nóra Nánási Mici
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mici úgy tűnik nem szereti a szentimentális fotókat, ő inkább viccet űz belőle: igazi trollként tette nevetségessé a Vencivel közös képüket!

Ördög Nóra gyerekeiről nem nehéz jó képet csinálni, de tökéletesen elkapni két izgő-mozgó gyerek különleges pillanatait azért nem annyira egyszerű. Ezek a felvételek ugyanis sokkal többet érnek, mint a beállított képek, és szerencsére műsorvezetőnek ilyenekből is akad pár kincsetérő darabja, mint ez a legutóbbi.

Mici igazi trollként csinált viccet a fotóból Forrás: Nánási Pál

Nóra azt hihette, hogy a balatoni időtöltés egy átlagos pillanatát örökíti meg: Venci főttkukoricát majszol, miközben a mászóka előtt áll mögötte pedig a nővére ücsörög, de Micinek hála ebből a képből nem lett tizenkettő egy tucat! Hatalmas grimaszt vágott, Venci ábrázata pedig olyan, mintha csendben, lemondóan tűrné nővére trollkodását. Ennél már csak az volt a jobb, amikor Mici így aludt!

Harmadszor is válik Katie Price, megcsalták a dadussalhttp://www.life.hu/csalad/20170828-harmadszor-is-valik-katie-price.htmlPeter André egykori felesége újra beadta a válópert. Ez a férje azonban nem először csalta meg. Család--Fájdalmas vallomás: Abortusza volt Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/csalad/20170828-abortusza-volt-sebestyen-aginak.htmlNéhány napja visszatértek Pumpedék a képernyőre. Pumped Gabo egykori kedvese, Ágica fájdalmas vallomást tett egy videóban. Család--Harmadik gyermekét várja Magdaléna svéd hercegnő, a király legkisebb lányahttp://www.life.hu/csalad/20170827-harmadik-gyermeket-varja-magdalena-sved-hercegno-a-kiraly-legkisebb-lanya.htmlA svéd királyi ház szépen gyarapszik: Magdaléna hercegnő és férje, Chris a harmadik gyermeküket várják. Család--Anyaszült meztelenül szoptat a magyar playboy-modell, Ildiko Ferenczihttp://www.life.hu/csalad/20170827-ildiko-ferenczi-playboy-modell-meztelenul-szoptat.htmlIldiko Ferenczi, a világ legdögösebb anyukája bevállalta: mindenkinek megmutatta, hogy anyaszült meztelenül szoptatja kisfiát a fürdőkádban. Mindezt nemes céllal tette.CsaládOrigoKatie Price megerősítette, hogy válik harmadik férjétől, Kieran Haylertőlhttp://www.life.hu/csalad/20170827-katie-price-megerositette-hogy-valik-harmadik-ferjetol-kieran-haylertol.htmlKatie Price harmadik házassága is befucsolt. Az angol glamour modell, akit korábban Jordan néven ismert meg a világ úgy döntött, elválik Kieran Haylertől. Család--9 gyereknevelési módszer, mellyel jobb szülő lehetszhttp://www.life.hu/csalad/20170824-9-gyereknevelesi-modszer-jobb-szulo-lehetsz.htmlA gyereknevelés kemény dió. Lehet jól, és lehet még jobban csinálni. Mi most ebben segítünk Neked! A gyermeki önállóság az, hogy bízzon magában, bele merjen vágni új tevékenységekbe; ez az egyik legnagyszerűbb dolog, amit megtaníthatsz neki. CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.