Baby Gabi megmutatta 1 éves gyermekeit: videó

Forrás: Facebook/Baby Gabi Hivatalos -
ikrek család Baby Gabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baby Gabi és a gyermekei tévés interjút adtak, így végre ismét láthatjuk a két tündéri kisifút: videó 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly ősszel születtek meg Baby Gabi ikrei, akik rendhagyó módon érkeztek a világra. Az énekesnő, és a két kisfiú is makk egészséges volt a szülést követően, és ez azóta sincs másképp.

Baby Gabi fiai, Botond és Bence már egy évesek Forrás: Facebook/Baby Gabi Hivatalos

Gabi azóta is rendszeresen posztol a hétköznapjaikról, amik általában szeretetteljes és vidám hangulatban telnek. Az énekesnő nagyon büszke Botondra és Bencére, hiszen mindketten okos, aranyos kisbabák.

Most pedig a Mokkában vendégeskedtek, ugyanis úgy elrepült az idő, hogy a fiúk betöltötték az egy éves kort. A sztáranyuka elárulta, hogy a családja nagyon sokat segít neki, nem is beszélve a párjáról, aki ugyanúgy kiveszi a részét mindenből, így pedig Gabinak önmagára is marad ideje, ami nagyon fontos a számára.

Ne keverd a szezont a fazonnal! - A Halloween nem egyenlő a Halottak napjávalhttp://www.life.hu/csalad/20171017-igy-unneplik-a-magyarok-a-halloween-t-oktober-31-kutatas-felmeres.htmlHalloween, Mindenszentek és Halottak napja. Mindhárom ünnep a halottakról szól, mégis, a megemlékezés teljesen másként zajlik. Az ok egyszerű; más a céljuk. A vidám kontra szomorkás megférhet egymás mellett, de miként látjuk mi, magyarok? Sokan a Halloweent csak egy amerikai költésbiznisznek tekintik, pedig ennél sokkal többről szól. CsaládOrigoNem fogad örökbe, nem él a petesejt-donáció lehetőségével Pataki Zitahttp://www.life.hu/csalad/20171018-nem-fogad-orokbe-nem-el-a-petesejt-donacio-lehetosegevel-pataki-zita.htmlBármennyire is szeretett volna, nem sikerült gyereket szülnie Pataki Zitának. A szép időjós nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Adódik a kérdés, vajon Zita miért nem fogad örökbe a férjével gyermeket, illetve miért nem vállalkozik petesejt-donációra, adományozásra. Elmondta. Család--#Bochkor: Sarka Kata ápolt volt a szülés után is, jelentette ki Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20171018-sarka-kata-apolt-volt-a-szules-utan-is-jelentette-ki-hajdu-peter-a-bochkorban.htmlAhogy írtunk is róla, Csősz Bogi kijelentését, miszerint szülés után az ember megszűnik nőnek lenni, a #Bochkor című műsorban is kibeszélték a vendégek. Hargitai Bea cáfolta Bogit, ám azt hozzátette, a szülés után az édesanya valóban nem mindig túl nőies, ilyenkor az anya savanyú tejszagú és büdös. Hajdú Péter ezt kikérte magának Kata nevében is. Család--Közleményt adott ki a Kensington-palota: ekkor szül Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20171017-katalin-hercegno-harmadik-gyermeke-aprilisban-erkezik.htmlÁprilisra várja harmadik gyermekét Katalin cambridge-i hercegnő, Vilmos herceg felesége. A hírt kedden jelentette be egymondatos Twitter-üzenetében a Kensington-palota, a hercegi házaspár londoni rezidenciája. CsaládOrigoSzexuális zaklatás a munkahelyen – Ismerd fel a zaklatót, és tégy ellene!http://www.life.hu/csalad/20171016-szexualis-zaklatas-a-munkahelyen-ismerd-fel-tegy-ellene.htmlA munkahelyünkön számos elvárásnak kell megfelelnünk; a munkatársakkal és a főnökünkkel szemben egyaránt. A Harvey Weinstein-ügy kapcsán előtérbe került a munkahelyi szexuális zaklatás. Ezeket azonban gyakran maguk az érintettek sem kezelik olyan komolysággal, mint amilyennel kellene. Akaratlanul is alapot szolgáltatva ezzel a zaklató felbátorodásának. Miként ismerhető fel a szexuális zaklatás a munkahelyen, mit tehetsz ellene? Ezekre keressük a választ. CsaládOrigoHullámzó házasságáról mesélt Pink http://www.life.hu/csalad/20171016-pink-oszinten-meselt-a-hazassagarol.htmlA híres énekesnő elárulta, hogy a házasélet nem mindig fenékig tejfel, sőt... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.