Bepillanthatunk Ördög Nóráék otthonába: videó!

Forrás: Nanasi Pal -
otthon Nánási Pál Ördög Nóra vlog családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nóráék vlogjának hála most mindannyian bepillantást nyerhetünk Nánásiék családi fészkébe. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, április végén igencsak felfordult Ördög Nóráék élete, hiszen a műsorvezető munkát kapott az Ázsia Expressz című produkcióban. A család Vietnámba utazott öt hétre.

Így készülődik Ázsiába Ördög Nóra és a család Forrás: Nanasi Pal

Hamarosan a tévéképernyőkön is láthatjuk a műsort, ám addig sem kell újdonságok nélkül maradnunk, hiszen mint kiderült, Nóra és Pali vlogot indítottak, amelyben minden számukra fontos részletet megörökítettek. Például az utazás előtti pillanatokat is, amikor a műsorvezető fél éjszakán át lázasan pakolt. Eközben észrevétlenül bepillantást nyerhetünk a család nappalijába, a két híresség hálószobájába, de láthatjuk a csodás zöld övezetet is, ami körbeöleli az otthonukat.

Hosszú évek után végre újra láthatja unokáját Pécsi Ildikóhttp://www.life.hu/csalad/20171103-vegre-ujra-lathatja-unokajat-pecsi-ildiko.htmlÖt éve tart már a perekedés Pártos Csilla és pécsi Ildikó között. A színésznő azonban reméli, hogy a közeledő tárgyalás végre békét, és lezárást hoz családjának.Család--Örökbe fogadott egy babát Burján Szafihttp://www.life.hu/csalad/20171102-orokbe-fogadott-egy-babat-burjan-szafi-eletmodtanacsado.htmlHáromszor volt várandós, minden alkalommal három hónapig Burján Szafi, életmódtanácsadó, ám természetes úton egyszer sem sikerült világra hoznia kisbabáját.CsaládOrigoGyerekszemmel fel sem tűnt, milyen rosszak is a szüleinkhttp://www.life.hu/csalad/20171031-gyerekszemmel-fel-sem-tunt-milyen-rosszak-is-a-szuleink-felnott-gyerekneveles.htmlFurcsa, mikor a szüleinkre egyenrangú félként kezdünk tekinteni. Ez az idő többnyire akkor jön el, amikor mi magunk is valódi, önálló felnőttekké válunk, vagy gyermekünk születik. Ijesztő meglátni a hibáikat, és újraértékelni gyerekkorunk egy-egy történését. CsaládOrigoVasvári Vivien meztelenül pózol a gyermekével: fotó! http://www.life.hu/csalad/20171102-igy-pozol-vasvari-vivien-a-gyermekevel.htmlIlyen meghitt fotót még sosem láttunk Viviről. Család--Ötéves kislányát szoptatja a brit anya, Sophie Mei Lan http://www.life.hu/csalad/20171102-otevesen-is-szoptatja-kislanyat-a-brit-anya.htmlA 29 éves brit nő még mindig szoptatja 5 éves kislányát, és ő semmi kivetnivalót nem lát ebben. Szerinte az anyatej tápláló, nyugtató és ingyen van! CsaládOrigoApa lett Sub Bass Monster: kisfia születetthttp://www.life.hu/csalad/20171102-kisfia-szuletett-sub-bass-monsternek.htmlTündéri fotóval közölte a rajongóival a hatalmas örömhírt, mely szerint édesapa lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.