Gyereket akar Benkő Dániel és Bazsarózsa

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa -
Benkő Dániel terhesség Bazsarózsa terhességi teszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Benkő Dániel és Bazsarózsa gyereket akarnak. A fiatal lány egyelőre nem esett teherbe, pedig még asztrológus segítségét is kérték, hogy mikor próbálkozzanak, pláne, ha fiút szeretnének. 

"Kicsit csalódott vagyok, nem is tudom, hogy gondoltam, hogy így elsőre összejöhet a baba. Én már nagyon szeretnék anyuka lenni, de persze ez nem szegte kedvem, egy évet még adunk a dolognak" - nyilatkozta Bazsarózsa, aki a Bors kamerái előtt szembesült a negatív teszteredménnyel. "Egyik hónapban a fiúnak, másikban a lánynak van nagyobb esélye, de mivel én biztosan tudom, hogy először kisfiút szeretnék szülni, a következő hónap kimarad, és januárban ismét odakoncentrálunk Dániellel" - tette hozzá.

"Nincs min izgulnom, nem én leszek terhes.Komolyra fordítva a szót, egy éve voltam olyan vizsgálaton, ahol kimutatták, hogy bizony, a koromhoz képest igen aktívak a sejtjeim, úgyhogy nincs félnivalója Bazsikának" - nyilatkozta Benkő. "Szeretem Dánielt, és mindenképp tőle szeretnék gyereket, de az idő csak úgy rohan, így ha egy év múlva sem esnék teherbe, a biztonság kedvéért lefagyasztatnám a spermáját, és később akár műtéti vagy donoros megtermékenyítésnek is állnék elébe" - szögezte le Bazsarózsa.

Forrás: Instagram/benkodaniel_bazsarozsa

Nem akar magyar nevet a gyerekének luxus Vivienhttp://www.life.hu/csalad/20171121-nem-akar-magyar-nevet-a-gyerekenek-luxus-vivien-felesegek-luxuskivitelben-szereploje.htmlA luxusszülés luxuskörülményeiben két másodperc alatt megegyezett luxus Vivien és Fecsó, ám volt, ami okozott közöttük egy kis konfliktust. CsaládOrigoMegszületett Czippán Anett második gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20171121-megszuletett-czippan-anett-masodik-gyermeke-soma.htmlA FEM3 Café műsorvezetője november 20-án adott életet második kisfiának, Somának. Anett telefonon mesélt a szülés izgalmairól, és elárulta, hogy a kis jövevény igazi ˝vasgyúró˝, ugyanis 3950 grammal született.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett Dammak Jázmin kislánya, Szonjahttp://www.life.hu/csalad/20171028-megszuletett-dammak-jazmin-kislanya.htmlMegszületett a vízilabdázó Hosnyánszky Norbert és a modell-szépségkirálynő Dammak Jázmin második gyermeke. Család--Hogy beszéljünk a gyerekkel a válásról? Vekerdy Tamás tanácsaihttp://www.life.hu/csalad/20171028-hogy-beszeljunk-a-gyerekkel-a-valasrol-vekerdy-tamas-tanacsai.htmlVeszekedhetünk a gyerek előtt? Hogyan mondjuk el neki, hogy válni készülünk? Meg lehet számára könnyíteni ezt az időszakot? Vekerdy Tamás többek közt ezekre a kérdésekre adott választ.Család--Letartóztatták nőverésért Katalin hercegné nagybátyjáthttp://www.life.hu/csalad/20171014-letartoztattak-noveresert-katalin-hercegne-nagybatyjat-a-feleseget-utotte.htmlGary Goldsmith-et testi sértéssel gyanúsítják. Katalin nagybátyja az utcán ütötte meg 47 éves feleségét, Julie-Annt. Család--Nem fogad örökbe, nem él a petesejt-donáció lehetőségével Pataki Zitahttp://www.life.hu/csalad/20171018-nem-fogad-orokbe-nem-el-a-petesejt-donacio-lehetosegevel-pataki-zita.htmlBármennyire is szeretett volna, nem sikerült gyereket szülnie Pataki Zitának. A szép időjós nyolcszor vett részt lombikprogramon, de mégis le kellett mondani legnagyobb álmáról: a gyerekről. Adódik a kérdés, vajon Zita miért nem fogad örökbe a férjével gyermeket, illetve miért nem vállalkozik petesejt-donációra, adományozásra. Elmondta. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.