Valentin-napi ajándékötletek, a szenvedélyes szerelem jegyében

párkapcsolat ajándék Valentin-nap szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap a szerelmesek napja, még akkor is, ha sokan erőltetettnek érzik. Az érzéseink kimutatását természetesen nem szabad az év csupán egy napjára korlátozni, de ez egy remek alkalom, hogy valamivel meglepd a párodat. Mutatunk pár olyan dolgot, ami messze sem elcsépelt vagy értelmetlen ajándék, ugyanakkor remekül ki tudod mutatni vele szenvedélyes szerelmedet.

Párna

A szív alakú, közös fotótok nyomatát viselő párnácskák helyett légy kreatívabb. A transzferálással – melynek technikájáról itt írtunk – meseszép, teljesen egyedi és valóban személyre szabható darabot készíthetsz, mely pár hét után, garantáltan nem fog a süllyesztőbe kerülni.

Forrás: pocketfulwhimsy.blogspot.hu

Találkozásotok emléke

Nem kell hozzá más, csupán egy szép napló, melybe aztán beleragaszthatod a kapcsolatotok kezdeti időszakából származó emlékeiteket: fotó a randevúk helyszínéről, sms-ek, e-mailek, stb. Ez annyira édes és kedves meglepetés, melyet együtt lapozgatva romantikázhattok. Tökéletes alap egy csodás estéhez.

Forrás: Paper and Thread Studio Felhasznált fotók: Lane Dittoe

Otthoni kényeztető kupon

Melyik férfi örülne egy masszázs, habos fürdő, kedvenc étel, focimeccskuponnak, melyek bármikor beválthatna? Természetesen az összes. Ez is a szerelmedet tükrözi, mellyel nem csupán kedveskedhetsz, de az időd egy részét is a kezébe adod, mely abszolút a bizalom és a szoros kapcsolat jele. Hiszen csak ülsz otthon, nézed a sorozatodat, amikor ő eléd áll például a masszázs kuponnal. Ez számára is ad egyfajta játékos, közös beleegyezésen alapuló hatalmat, mely izgalmasabbá teheti a kuponban foglalt programok kiélvezését, mindkettőtök számára.
Lehet venni előre gyártott kuponokat is, melyeket neked már csak ki kell tölteni, de a legjobb, ha az egészet te magad készíted.

Forrás: etsy.com

Építkezés

Ez a vicces, ám mégis a szoros kapcsolatot feltételező ajándékok egyike. Vegyél egy legót, puzzle-t, és rakjátok ki együtt egy üveg finom bor társaságában. El se hinnéd, mennyit lehet az „építkezés" közben nevetni és természetesen beszélgetni. Nem mellékesen, ha olyat választasz, akkor a közös otthonotok dísze is lehet, melyre ránézve mindig kaptok egy kis plusz feltöltődést. De kérlek, ne közös képes kirakóst vegyél; az túl direkt, mivel ennek az ajándéknak épp az a lényege, hogy elsősorban közös élményt, nem pedig tárgyat veszel.

Forrás: Shutterstock

Desszert

A csokoládét csak nagyon kevesen nem értékelik eléggé, igen még a férfiak is imádják. Sajnos az igazán finom, jó minőségű desszertek igen drágák, de ez a nap alkalmat nyújt egy ilyen vásárlására is. Válassz fém díszdobozosat, mely később papírok és egyéb apró dolgok tárolására is használható, így egyszerre adsz valami finomat és valami praktikusat.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.