Újabb gyerekkel szeretné megmenteni a házasságát Justin Timberlake

Forrás: Valerie Macon / AFP -
baba házasság Justin Timberlake Jessica Biel gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Második gyermeket tervez Justin Timberlake és Jessica Biel. A pár abban reménykedik, hogy a születendő baba újra közelebb hozza őket egymáshoz.

Justin Timberlake-nek és feleségének, Jessica Bielnek már van egy közös kisfia, a kétéves Silas, most pedig még egyet szeretnének, a híresztelések szerint főként azért, hogy így mentsék meg a házasságukat. A RadarOnline azt írja, már nem is az a kérdés, lesz-e második babájuk, hanem az, hogy mikor.

Állítólag nehéz időszakon vannak túl, de mindketten remélik, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat. Keményen dolgoznak rajta és bizakodnak abban, hogy egy újabb baba újra közel hozhatja őket egymáshoz.

Mindig vágytak még egy gyerekre, csak arra vártak, hogy a dolgok megjavuljanak. Most már komolyan rajta vannak az ügyön, egy kislányban reménykednek." – nyilatkozta egy névtelenséget kérő ismerős.

Jessica Biel és Justin Timberlake második gyermeket vállalnának Forrás: Valerie Macon / AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.