Ilyen nagyot nőtt Jessica Biel és Justin Timberlake kisfia - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice -
Silas Randall Timberlake Justin Timberlake Jessica Biel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban lencsevégre kapták a híres színésznőt, Jessica Bielt és kisfiát Los Angelesben. Elképesztő, hogy a kis Silas milyen gyorsan cseperedik.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, 2015 áprilisában született meg a sztárpár kisfia, Silas Randall Timberlake. Jessica a szülés után 4 hónappal már bomba alakját is megmutatta, amitől a követői nem jutottak szóhoz.

Tavaly ősszel egy lesifotós lencsevégre kapta az apa-fia párost, pedig a kisfiúról nagyon ritkán készül fotó. Néhány hónap után végre ismét láthatjuk a kis utódot, aki irtó cuki, és szemmel láthatóan imád anyukájával Los Angeles utcáin sétálgatni.

Így néz ki a közel kétéves Silas Randall Timberlake Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice

Silas lassan 2 éves lesz, és láthatóan olyan eleven, ahogy azt egy ekkora korú kisfiútól elvárhatjuk. A 34 éves sztáranyuka nem győzi terelgetni, hiszen nem mindig akar szót fogadni.

A kisfiú nem igazán szeretne szót fogadni az édesanyjának Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Gice

Bizonyos híresztelések szerint Justinnak jót tett a házasság és a gyermekvállalás, ugyanis a kis Silasnak köszönheti, hogy megtanult hűséges férfiként élni.

Eltűntek nyomában Magyarországonhttp://www.life.hu/csalad/20170213-eltunt-szemelyek-utani-nyomozas-interju-brandl-csilla-c-r-alezredes-asszonnyal.htmlNéhány éve indultak hódító útjukra a megtörtént eltűnéseket feldolgozó amerikai dokureality-k, amelyeknek epizódjait nézve bárkiből egy csapásra furfangos nyomozó válhat. A tévéd előtt ülve okokat kereshetsz, konspirációs teóriákat gyárthatsz és gyanúsíthatsz. Ezek a valóságban is megtörtént rejtélyes eltűnések azonban sajnos csak ritkán végződnek happy enddel – ha valakinek az Egyesült Államokban nyoma vész, bizony nagy a valószínűsége, hogy bűncselekmény áldozatává vált. De hajózzunk is vissza Magyarországra – vajon idehaza is a filmekből jól ismert módszerekkel zajlik az eltűnt személyek felkutatása? Interjú Brandl Csillával, a Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Körözési Nyilvántartó és Szakirányító Főosztály, Szakirányító és Koordinációs Osztályának vezetőjével. CsaládThinkstockMegmutatta kisbabáját Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170221-megmutatta-gyereket-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate.htmlAlig néhány napja született meg Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté gyermeke, a büszke szülők máris megmutatták csemetéjüket! Ugyan még csak egy részletet osztottak meg a kisfiúból, így is látszik, hogy nagyon aranyos. CsaládOrigoLiptai Claudia hamarosan férjhez mehet Pataki Ádámhozhttp://www.life.hu/csalad/20170221-liptai-claudia-nemsokara-ferjhez-mehet.htmlLiptai Claudia és párja, Pataki Ádám boldogan, egy családként élnek, habár kapcsolatukat egyelőre, ha akarnák, se tudnák hivatalossá tenni. Hamarosan azonban akár össze is házasodhatnak, amint a férfinak sikerült megegyeznie a feleségével. CsaládOrigoRubint Réka és Lara akár két tojás – Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170220-schobert-lara-rubint-reka-kikopott-masa.htmlNemhiába mondják, az alma nem esik messze a fájától. Rubint Réka és Schobert Lara szinte teljesen egyformák. Család--Angelina Jolie megszólalt válásáról Brad Pitt-telhttp://www.life.hu/csalad/20170220-angelina-jolie-a-valasrol-beszel.htmlElőször mutatkozott Angelina Jolie a válási botrány kitörése óta, természetesen nem tudta elkerülni, hogy a szakításról kérdezzék. Pár mondatban ugyan, de nyilatkozott a fájdalmas időszakról, elcsukló hangon. Család--Michelisz Norbi hamarosan apuka leszhttp://www.life.hu/csalad/20170220-michelisz-norbi-nemsokara-apuka-lesz.htmlHatalmas örömhírről számolt be Michelisz Norbi a Facebook-oldalán. A híres autóversenyző és párja ugyanis az első közös gyermeküket várják, amiről fotót is tett közzé a büszke apuka! Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.