Második babáját várja Csobot Adél

Forrás: Instagram/Csobot Adél -
Csobot Adél baba Istenes Bence gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt osztott meg Instagramján Csobot Adél. A fiatal énekesnőnek és párjának, Istenes Bencének babája lesz. 

"Kedves világ! Annnnyira, de annnnyira vártam ezt a pillanatot!! A világ legboldogabb emberei vagyunk: érkezik a második kisfiunk!!!" - írta Adél az Instagramon.

Az örömhírt Bence is közzé tette. "Azt hiszem a világ legboldogabb embere vagyok, ugyanis Adél pocakjában már ott dobog a második kisfiam szíve..." - olvasható a közösségi oldalán.

Íme, az első fotó a Hajdúszoboszlón a szülés után elhunyt édesanya hármasikreirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180302-ime-az-elso-foto-a-hajduszoboszlon-a-szules-utan-elhunyt-edesanya-harmasikreirol.htmlAhogy akkor hírül adtuk, decemberben meghalt egy édesanya Hajdúszoboszlón, miután életet adott három babájának. A Tündérkör Alapítvány karolta fel a családot, most pedig megmutatták a kicsiket. CsaládOrigoÁllítják: Kulcsár Edina gyermeket vár, ő azt mondja, csak meghízotthttp://www.life.hu/csalad/20180216-kulcsar-edina-gyermeket-var-o-azt-mondja-csak-meghizott-pcos-miatt.htmlAzt nem lehet nem észrevenni, hogy Kulcsár Edina kissé kikerekedett az elmúlt időszakban. Hogy miért, arról azonban mást mond ő maga és mást a környezete. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoAz esküvőjükről beszélt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/csalad/20180202-az-eskuvorol-beszelt-liptai-claudia.htmlA BEST magazinnak mesélt nyárra tervezett esküvőjükről Liptai Claudia. Család--Először lépett az utcára kéthetes kisbabájával Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20180203-eloszor-lepett-utcara-kethetes-kisbabajaval-kim-kardashian.htmlEgy béranya szülte meg Kanye Westtel közös gyereküket, Chicagót.Család--Meghalt Braylynn Lawhon, a kislány, akinek tragikus fotója bejárta a netethttp://www.life.hu/csalad/20180117-meghalt-braylynn-lawhon-a-kislany-akinek-tragikus-fotoja-bejarta-a-netet.htmlMúlt héten járta be a világot az a sokkoló kép, amin a végstádiumú rákkal küzdő nagyapa, Sean Peterson az agytumorral küzdő ötéves unokáját siratja. A kislány hétfőn meghalt. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.