Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato harmadik gyermeküket várják

Michael Bublé Luisana Lopilato várandós terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár már korábban sejteni lehetett, hogy érkezik a harmadik baba Michael Bulé családjába, az énekes felesége most először mutatta meg gömbölyödő pocakját.

Michael Bublé és felesége, Luisana Lopilato a vörös szőnyegen jelent meg kéz a kézben és a fotósok azonnal kiszúrták a mesés fekete estélyit viselő szépség kerekedő pocakját. Az énekes miután rájött, hogy lebuktak, viccesen azt mondta: „Upsz, újra megtettük... én és a feleségem terhesek vagyunk a hármas számú babával!" - írja a DailyMail.

Michael Bublé és várandós felesége, Luisana Lopilato Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Phillip Chin

A párnak két gyermeke van, a négyéves Noah és a kétesztendős Elias. Korábban a pár nagyon nehéz időszakon ment keresztül, idősebb fiuknál ugyanis rákot diagnosztizáltak az orvosok, ám a kezeléseknek hála mára sikerült teljesen meggyógyulnia.

Életéről vallott BB Évi: még mindig egy otthonban él, és senki nem látogatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-eleterol-vallott-bb-evi-meg-mindig-egy-otthonban-el-es-senki-nem-latogatja.htmlHiába nyert annak idején BB Évi nagy összeget a valóságshow-ban, sajnos ő nem tudta kiélvezni. Mentális problémái felülkerekedtek rajta, évek óta csak azért küzd, hogy újra átvehesse saját élete felett az irányítást. Egyelőre egy otthonban él, de egyre jobban érzi magát. TV + Sztárok--Dancs Annamari beadta a válókeresetethttp://www.life.hu/sztarok/20180327-dancs-annamari-beadta-a-valokeresetet.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté, azaz Kiskeró kisfia pár hónapos volt, amikor a nyáron a fiatal apuka úgy döntött, hogy elköltözik otthonról. Úgy érezte, hogy a gyeremek iránt érzett szeretete nem elég ahhoz, hogy együttlegyen feleségével. TV + SztárokOrigoNem sikerült titokban tartani: Pumped Gabo a TV2-nél folytatjahttp://www.life.hu/sztarok/20180327-nem-sikerult-titokban-tartani-pumped-gabo-a-tv2-nel-folytatja.htmlPumped Gabo átigazol a TV2-höz, és A Nagy Duettben folytatja. Nem sikerült annyira titokzatossá tenni a résztvevőkről szóló videót, mint azt kellett volna... TV + Sztárok--Segítséget kér Szinetár Dóra: olyan történt vele, amitől mindenki retteghttp://www.life.hu/sztarok/20180326-segitseget-ker-szinetar-dora-olyan-tortent-vele-amitol-mindenki-retteg.htmlSzinetár Dóra elvesztette a pénztárcáját, benne minden iratával. A színésznő most a Facebookon kér segítséget, abban bízik, hogy posztja eljut a megtalálóhoz.TV + SztárokOrigoIstenes Bence Berlinig repült egy dönerért, mert Csobot Adél megkívántahttp://www.life.hu/sztarok/20180326-istenes-bence-berlinig-repult-egy-donerert-mert-csobot-adel-megkivanta.htmlDönert kívánt a várandós Csobot Adél, mire párja, Istenes Bence azonnal repülőre pattant és hozott is neki egyet Berlinből. TV + SztárokOrigoHeidi Klum és a nála 16 évvel fiatalabb Tom Kaulitz nyíltan vállalja kapcsolatáthttp://www.life.hu/sztarok/20180326-heidi-klum-es-a-nala-16-evvel-fiatalabb-tom-kaulitz-tokio-hotel-nyiltan-vallalja-kapcsolatat.htmlCsókolózás közben kapták rajta a 44 éves Heidi Klumot és a 28 esztendős Tom Kaulitzot. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.