Fejlemény Pártos Csilla és Pécsi Ildikó lakéskiürítési ügyében

otthon Pécsi Ildikó költözés Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta folyik a csatározás Pártos Csilla és Pécsi Ildikó között. Minden akkor kezdődött, amikor Pártos elvált a színésznő fiától, hiszen szinte semmiben sem tudtak megegyezni. Bíróság dönt helyettük, a lakáskiürítési perben jogerős ítélet született: Pártosnak mennie kell.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó kapcsolata soha nem fog rendeződni, minden vitás ügyük bíróság elé került. A csatározás több színtéren zajlik, az egyikben azonban már jogerősen döntött a bíróság. Az a lakáskiürítési per zajlott le, melyet még 2015-ben indított Pécsi ildikó. A válás után ugyanis Pártos Csilla nem akart kiköltözni a budai otthonból, Pécsi Ildikó azonban ezt nem hagyta annyiban, és a bíróság neki adott igazat:

Pártosnak távoznia kell.

Pártos Csilla és Pécsi Ildikó harca tovább folytatódik Fotó: MTI/Zih Zsolt

Pártos Csillának és fiának távoznia kell Pécsi Ildikó ingatlanából 15 napon belül.

Blikknek

Nem ez az egyetlen ügy azonban, amiben fejlemény történt: felfüggesztik a Pártos Csilla által indított pert a rokontartásért. Ezt Pártos még azért kezdeményezte, mert volt férje nem fizetett gyerektartást azt állítva, hogy az anyja tartja el őt. Azonban most az exe, Szűcs Csaba indított pert Pártos ellen. "

a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pert a bíróság felfüggesztette,

Liptai Claudia beszólt Majkának és ByeAlexnek a Televíziós Újságírók Díjátadó Gálájánhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-liptai-claudia-beszolt-majkanak-es-byealexnek.htmlLiptai Claudia vehette át a legjobb zsűritagnak járó díjat a Televíziós Újságírók Díjátadó Gáláján. Köszönőbeszédében durván beszólt Majkának és ByeAlexnek. TV + SztárokOrigoPeller Mariann 7 év után visszatér az RTL Klubhoz: ő maga mesélte elhttp://www.life.hu/sztarok/20180329-peller-mariann-7-ev-utan-visszater-az-rtl-klubhoz.htmlPeller Mariann 7 évvel ezelőtt távozott az RTL Klub képernyőjéről. Most visszatér. TV + Sztárok--Titkos projekten dolgozik Ábel Anita: Rákóczi Ferivel szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20180328-titkos-projekten-dolgozik-abel-anita-rakoczi-ferivel-szelfizett.htmlÁbel Anita Rákóczi Ferivel posztolt közös fotót az Instagram-oldalára. Úgy tűnik, újra együtt dolgoznak. TV + Sztárok--Lehullt a lepel A Nagy Duett amatőr énekeseiről: íme, a párosokhttp://www.life.hu/sztarok/20180327-lehullt-a-lepel-a-nagy-duett-amator-enekeseirol-ime-a-parosok.htmlVégre kiderült, hogy kik fogják szórakoztatni április 15-étől vasárnap esténként a közönséget: íme, A Nagy Duett párosai.TV + Sztárok--Tortacsodái miatt lett sztár Hamburgban Palotás Petrahttp://www.life.hu/sztarok/20180328-tortacsodai-miatt-sztar-lett-hamburgban-palotas-petra.htmlSosem tanulta a cukrászmesterséget Palotás Petra, mégis olyan gyönyörű tortákat készít, amiknek mindeki a csodájára jár. Hamburgban még a híradóba is bekerült Petra a tortájával. TV + SztárokOrigoFéltékenység és ajtócsapkodás: Caramel és felesége, Szilvi kapcsolatában is vannak problémákhttp://www.life.hu/sztarok/20180328-caramel-es-felesege-szilvi-kapcsolataban-is-vannak-problemak.htmlCaramel és kedvese, Szilvi régóta vannak már együtt, kapcsolatuk azonban korántsem zökkenőmentes. Ajtócsapkodás és féltékenység is jellemző rájuk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.