Gólyahír: megszületett Kapócs Zsóka kisfia

baba kisfiú Kapócs Zsóka család megszületett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas örömhírt közölt Kapócs Zsóka a közösségi oldalán: megszületett kisfia, Borisz.

Megszületett Kapócs Zsóka és Simek Péter kisfia, Borisz. Az örömhírt az újdonsült anyuka a közösségi oldalán tette közzé egy tündéri fotóval. A képen a baba aprócska keze látható.

Megszületett az a fiú erre a Világra, aki mosolyogva, játszi könnyedséggel tud irányítani engem! Isten hozott Boriszkám, nagyon szeretlek!" – írta Kapócs Zsóka.

A túlérzékenység nemzedéke már köztünk jár - Hópehely generációhttp://www.life.hu/csalad/20180401-a-tulerzekenyseg-nemzedeke-mar-koztunk-jar-hopehely-generacio.htmlTöbbször írtunk már a generációk sajátosságairól és a köztük lévő különbségekről. Most egy igen érdekes és sajátos nemzedéket fogunk bemutatni. Képtelenek elviselni a kritikát, összeroppannak a legapróbb teher alatt is, nem tudják elviselni a fájdalmat, ugyanakkor önmagukat a lehető legkülönlegesebb embernek tartják: ők a hópelyhek. CsaládOrigoÁlhír terjedt el: halálos betegek a debreceni négyes iker babákhttp://www.life.hu/csalad/20180403-egy-portal-azt-terjeszti-hogy-halalos-betegek-a-debreceni-negyes-iker-babak.htmlEgy álhíreket terjesztő oldal húsvéti bejegyzésében tette közzé, hogy a debreceni négyes ikrek halálos betegséggel küzdenek, talán a hároméves kort sem érik majd meg. Szüleik cáfolták a híreket, a Boda-babák teljesen egészségesek. Család--Válik Jenna Dewan Tatum és Channing Tatum, közleményben tudattákhttp://www.life.hu/csalad/20180403-valik-jenna-dewan-tatum-es-channing-tatum.htmlChanning Tatum és táncos felesége, Jenna egy közleményben tudatták a világgal: békében bár, de beadták a válópert. Család--Angelina Jolie és Brad Pitt megállapodott a válásról: a gyerekek felügyeletét is megosztjákhttp://www.life.hu/csalad/20180402-angelina-jolie-es-brad-pitt-megallapodott-megosztjak-a-gyerekek-felugyeletet.htmlÚgy tűnik, hogy a 21. század eddigi legnagyobb sztárválása fordulóponthoz ért: Brad és Angelina megegyeztek. Család--Híres sztáresküvők a múltból: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180329-hires-sztareskuvok-a-multbol-fotok-david-beckham-angelina-jolie.htmlA házasság már rég nem pecsét az örök boldogság szerződésén. Nincsenek ezzel másként a sztárok sem. Drog és alkoholproblémák, hűtlenség, családon belüli erőszak... ezek mind megjelennek a következő híres és ismert emberek házasságában. Nem mind végződött azonban válással. Nézd meg a listánkat, melyben érdemes a ruhákra is némi figyelmet szentelni. CsaládOrigoMegmutatta várandós pocakját Csobot Adélhttp://www.life.hu/csalad/20180401-megmutatta-varandos-pocakjat-csobot-adel-az-instagramon.htmlA kis Nátánnal indult húsvéti sétára Csobot Adél. Az énekesnőnek már szépen kerekedik a pocakja. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.