Rajongói szerint terhes Ördög Nóra: fotó

fotó terhesség család terhes Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában csak bővebb ruhákban látni Ördög Nórát rajongói szerint, ráadásul legutóbbi fotója is gyanús. A kommentelők azt feltételezik, hogy a műsorvezető kisbabát vár.

Ördög Nóra nem csak videókban osztja meg élete fontos pillanatait a rajongóival, képeket is gyakran tölt fel a kalandozásaikról, vagy csak úgy a hétköznapokról. Nemrég Brüsszelből jelentkezett be a műsorvezető, fotója azonban nagyon gyanús lett rajongóinak.

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Mostanában a kommentelők szerint ugyanis csak bővebb ruhákban lehet látni a sztármamát, ahogy a nemrég feltöltött fotóján is, ám mégis úgy tűnik, mintha kicsit gömbölyödne a pocakja. Ez tűnt fel a rajongóknak, akik kerek perec Nórinak is szegezték a kérdést.

Terhes vagy?"

Már jó ideje csak bő ruhákban látni, és valahogy más lett a kisugárzása Nórinak. Szerintem várnak még a hír bejelentésével, bár a ruhák alapján minimum 4 hónapos várandósnak tűnik"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.