Tápai Szabina és Kucsera Gábor második babájukat várják, fotó

Tápai Szabina Kucsera Gábor terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tápai Szabina néhány hónappal ezelőtt mesélt arról, hogy kisbabát szeretnének kisfiuk, Beni mellé. Álmuk nagyon hamar teljesült is.

Bár alig másfél éve még a válást fontolgatta Kucsera Gábor és Tápai Szabina, úgy tűnik kapcsolatuk erősebb mint valaha: második babájukat várják. A kismama a Story magazinnak mesélt a babavárás örömeiről.

Kucsera Gáborék második babájukat várják Forrás: TV2/Mokka

"Éppen másfél éve már válni akartam, most viszont gyerekünk lesz.Hiszek abban, a pici is tudja, neki most kell érkeznie. Ez a baba a legjobbkor születik, és még közelebb hoz majd mindet egymáshoz, ha ilyesmi egyáltalán lehetséges"

Készülj az anyák napjára! – Kreatív és szívet melengető ajándékötletekhttp://www.life.hu/csalad/20180424-anyak-napi-kreativ-es-szivet-melengeto-ajandek-otletek.htmlMinden gyermek tudja, hogy május első vasárnapján az édesanyákat, nagymamákat, dédnagymamákat és szerencsés esetben az üknagymamákat ünnepeljük. Ilyenkor a kisebbek mondókákkal, dalokkal készülnek, a nagyobbak zsebpénzükből apró ajándékokkal lepik meg őket, a már felnőtt gyerekek pedig leggyakrabban virággal kedveskednek. Idén azonban legyen kreatívabb és őszintébb az anyák napja. CsaládOrigoAz áldozathibáztatás helyett, inkább tanulj az áldozat hibáibólhttp://www.life.hu/csalad/20180423-az-aldozathibaztatas-helyett-tanulj-az-aldozat-hibaibol.htmlAmikor kirobbant a nagy szexuális botránysorozat, megjelentek azok is, akik megkérdőjelezték az áldozatokat – és nem csupán állításuk valóságtartalmát. Sokan vélekedtek úgy, hogy ők (is) tehetnek a velük történtekről, sőt sok esetben egyenesen csak saját hibájuknak tulajdonították az átélteket. Ezek a vélemények azonban sok esetben az őket megalkotó emberek védekezési mechanizmusát tükrözik, tehát nem a rosszindulat szülte őket. CsaládOrigoCuki fotót osztott meg ikreiről Enrique Iglesiashttp://www.life.hu/csalad/20180425-cuki-fotot-osztott-meg-ikreirol-enrique-iglesias-anna-kurnyikova.htmlEnrique Iglesias ritkán oszt meg fotókat gyermekeiről, most azonban mégis kivételt tett, megmutatta, hogyan is néz ki náluk egy közös esti focimeccs-nézés. Család--Nagyot nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180425-nagyott-nott-szabo-zsofi-kisfia-mendel-foto.htmlSzabó Zsófi kisfia, Mendel nagyon nagyott nőtt már: hihetetlenül édes, vigyorgós baba lett. Család--Victoria Beckham kislányáról, Harperről töltött fel cuki videóthttp://www.life.hu/csalad/20180425-victoria-beckham-kislanyarol-harperrol-toltott-fel-cuki-videot.htmlRitkán mutatja meg végtelenül aranyos kislányát, Harpert Victoria Beckham, most azonban egy videót töltött fel arról, hogyan olvas. Család--Varró Dániel és az informatika önpromóciója, avagy ingyenes verseskötet gyerekeknekhttp://www.life.hu/csalad/20180422-varro-daniel-es-az-informatikai-szakmak-ingyenes-verses-kotet-gyerekeknek.htmlHa ma megkérdeznénk egy kisgyereket, hogy mi akar lenni felnőttként, korántsem biztos, hogy a várt válaszokat kapnánk, mint a tűzoltó, autóversenyző, orvos, vagy épp tanár. A gyerekek első körben azon szakmák iránt kezdenek el érdeklődni, melyet van lehetőségük némiképp testközelből is megismerni, vagy amivel gyakran találkoznak. Itt az ideje tágítanod a látókörét! Mutatunk egy ingyen letölthető könyvet, mely egyszerre ismeretterjesztő olvasmány, színező füzet és Varró Dániel minimál verses kötete. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.