Németh Dorottya megmutatta, hogyan változott a teste a várandósság alatt

anyaság terhesség Németh Dorottya fitnesz fitneszvilágbajnok várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta, hogyan változott az alakja a várandósság alatt Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. A kismama heteken belül világrahozza gyermekét.

Nemrégiben írtunk róla, hogy kisbabát vár Németh Dorottya fitneszvilágbajnok, most pedig azt is megmutatta, hogyan változott a teste a várandósság alatt.

"13.hét és most a 34. hét. Még 6 hét és a kezünkben tarthatjuk végre" - írta közösségi oldalára feltöltött fotójához a kismama, aki csodásan fest néhány héttel a szülés előtt.

Nem attól leszel apa, hogy van egy gyerekedhttp://www.life.hu/csalad/20180618-apak-szerepe-a-csaladban-az-apak-napja-margojara.htmlAz apákra az emberek nagy többsége még mindig úgy tekint, mint az anyák segítőire, pedig bizony nagyon fontos, önálló szereppel bírnak a gyereknevelés, és a gyermek felnőtté formálásának tekintetében. Nézzük meg, hogy mit is jelent - vagy épp kellene jelentenie - apának lenni, és milyen visszafordíthatatlan károkat tud egy „nem törődöm" apa jelenteni. CsaládOrigoÍme Tápai Szabina húga, Andihttp://www.life.hu/csalad/20180615-ime-tapai-szabina-huga-andi.htmlKiderült, hogy Tápai Szabinának van egy húga, Andi, aki jelenleg fitneszedzőként dolgozik. Család--Normális, ha a gyerek a szülő agyára megy - Vekerdy nevelésről, óvodáról, iskolárólhttp://www.life.hu/csalad/20180615-normalis-ha-a-gyerek-a-szulo-agyara-megy-vekerdy-tamas-nevelesrol-ovodarol-iskolarol.htmlVekerdy Tamás évtizedek óta fogja a szülők kezét a gyereknevelés rögös útján. Könyvei, újságcikkei, előadásai tömegeket vonzanak. Megállapításai ma már szállóigévé váltak, például a jó anya nem vasal, a gyerekek lerágják a húsunkat és kiszívják a vérünket, a kamasz fiziológiás lustaságban szenved. A tanár úr munkásságát én is évek óta figyelemmel kísérem. Magától értetődőnek bizonyult tehát, hogy részt veszek a soron következő előadásán. Most ennek rövid összefoglalása következik. CsaládOrigoTalálmányára gyűjt pénz egy anyuka, forradalmasíthatja a pelenkázásthttp://www.life.hu/csalad/20180618-talalmanyara-gyujt-penz-egy-anyuka-forradalmasithatja-a-pelenkazast.htmlMegunta a pelenkázás nyűgjét egy kaliforniai édesanya, és úgy döntött, kitalál valami jobbat, mint a mostanság használatos nadrágpelenka. A találmánya forradalmasíthatja az anyák életét, jelenleg pénzt gyűjt ahhoz, hogy legyártathassa az újdonságot. Család--Megszületett James Van Der Beek ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180618-megszuletett-james-van-der-beek-otodik-gyermeke.htmlA Dawson és a haverok sztárjának, James Van Der Beeknek megszületett ötödik gyermeke, akit Gwendolynnak kereszteltek. Az apuka láthatóan nagyon boldog, rettenetesen aranyos fotókat posztol. Család--Vajna Timi és Andy Vajna belevágtak a babaprojektbe: "Elkezdtünk valamit"http://www.life.hu/csalad/20180618-vajna-timi-es-andy-vajna-belevagtak-a-babaprojektbe-elkezdtunk-valamit.htmlVajna Timi élő videóban nyilatkozott a gyermekvállalásról, habár csak szűszavúan, de az kiderült, hogy valami elkezdődött! CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.