Foci vb: Haza kell utazzon a focista, ha gyereke születik?

foci-vb 2018 foci vb 2018 szülés Andreas Granqvist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andreas Granqvist második gyermeke kedden, a Svájc elleni 1:0-s győzelem napján született meg, a svéd csapatkapitány azonban egyelőre nem tarthatja karjaiban kisbabáját. A focista ugyanis úgy érezte, Oroszországban most nagyobb szükség van rá, így nem utazott haza a családjához. Vajon igaza van?

Menjen, vagy maradjon az apuka?

Svédország válogatottja bejutott a 2018-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjébe, így július 7-én Angliával játszanak az elődöntőbe jutásért. Andreas Granqvistnek, a svéd védelem oszlopos tagjának mindeközben világa jött a második gyermeke, a 33 éves középhátvéd azonban úgy döntött, a csapatával marad. Kijelentette, hogy bárhogy is alakuljon, ő mindenképpen pályára lép Anglia ellen szombaton.

First training camp finished. 3 days rest #travel @emirates

Andreas (@granqvistandreas) által megosztott bejegyzés,

"Úgy tervezem, hogy a csapattal maradok, teljes erőmmel a szombati meccsre koncentrálok. A feleségem nagyon erős személyiség, mielőtt elutaztam a világbajnokságra, felkészültünk a helyzetre. Ha lesz rá lehetőségem, hogy gyorsan hazarepüljek, akkor megteszem, de bárhogy is alakuljon, nem hagyom ki a negyeddöntőt" - szögezte le Granqvist, aki a svéd válogatott mind a négy eddigi mérkőzését végigjátszotta.

Fabian Delph visszatért Oroszországba

A svédek szombaton 16 órakor Szamarában csapnak össze Angliával. Azon a meccsen már egész biztosan ott lesz Fabian Delph, aki a napokban harmadik lánya születése miatt utazott haza. A focista már egy hónappal a vébé előtt is úgy nyilatkozott, ki nem hagyná gyermeke születését, ezért ha jön a telefon, rögtön repül is haza.

"Életem legcsodálatosabb 24 óráján vagyok túl. Először a csapattársaim nyertek meg egy mentálisan és fizikálisan is rendkívül megterhelő mérkőzést, majd ma reggel világra jött harmadik lányunk. Nem tudom szavakba önteni a boldogságot és a hálát, amit érzek" - írta ki Instagram-oldalára szerdán a Manchester City 28 éves középpályása, aki a Kolumbia elleni összecsapás előtt repült haza a szeretteihez.

Gareth Southgate hazaengedte őt

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Gareth Southgate szövetségi kapitány játékosa hiányáról is nyilatkozott. Azt mondta, hogy az életben vannak fontosabb dolgok, mint egy vb-nyolcaddöntő, és egy pillanatig sem volt kérdéses, hogy hazaengedi-e Delphet. Úgy fogalmazott: "Mindenki azt mondja, csak egyetlen esélyed lesz a világbajnokságon, de csak egy nap van az életedben, amikor gyermekeid születnek."

Jones Knudsen is a vébé alatt lett apuka

A dán csapat tagjának, Jones Knudsennek a felesége, Trine néhány héttel a tervezettnél előbb adott életet első gyermeküknek, amikor párja a válogatottal már elrepült Oroszországba. Ugyan nem volt tervbe véve, hogy Knudsen hazautazik a feleségéhez és a kislányához, csapattársai úgy döntöttek, igenis ott a helye. Ezért aztán kifizettek neki egy magángépet, hogy azzal hazarepülhessen.

A védő így a vasárnapot feleségével és lányával töltötte, hétfőn pedig visszautazott a csapat edzőközpontjába. Dánia nem sokkal később kiesett, így Knudsen a tervezettnél előbb hazamehetett a vébéről.

Hazautazzon a focista, ha születik a gyereke?

Foci vb: Elképesztő, mit tettek a japánok, miután kiestekhttp://www.life.hu/sztarok/20180704-a-japan-valogatott-kitakaritotta-az-oltozot-a-foci-vebe-utan.htmlJapán válogatottja talán a foci vb legdrámaibb összecsapásában maradt alul Belgium ellen. 3:2-re kaptak ki, így búcsúzniuk kellett a nyolcaddöntőben. De ezt nem akárhogyan tették meg. TV + Sztárok--Foci vb: Íme a 8 legjobb csapat legszexibb szurkolólányaihttp://www.life.hu/intim/20180704-a-foci-vb-8-legjobb-csapatanak-szexi-szurkololanyai.htmlKedden Kolumbia együttese is búcsúzott a foci vb-től, miután a tizenegyeseket követően 3:4-re alulmaradtak Angliával szemben. Így mostanra megvan a legjobb 8 csapat, akik majd a negyeddöntőkben mérkőznek meg egymással. Lássuk, kik drukkolnak nekik! Intim--Sushit csináltak a foci-vb-n jósló polipból, Rabióbólhttp://www.life.hu/news/20180703-sushit-csinaltak-a-focivbn-joslo-polipbol-rabiobol.htmlEladta gazdája a piacon azt a polipot, amelyik korábban a foci-vb eredményeit jósolta meg. Sushi lett belőle. NewsOrigoFoci vb: Orosz balerinák fotóján ámul a világhttp://www.life.hu/kult/20180703-a-bolshoi-balett-tancosai-mobilon-neztek-a-spanyolorosz-meccset.htmlLassan 10 000 lájknál és több mint 7150 megosztásnál jár az a fotó, amelyen a Bolsoj Balett társulat táncosai egy mobilkijelző előtt izgulnak Oroszországért. Kult--Foci vb: Özil már a barátnőjével nyaral - Mindenki kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20180703-mesut-ozil-santorinin-nyaral-a-baratnojevel-a-foci-vb-utan.htmlIsmét Mesut Özilre, a német válogatott játékosára haragszik a fél világ. Pár nappal azután, hogy a világbajnoki címvédő Nationalelf elszenvedte történelme eddigi legnagyobb égését, és a csoportjából sem jutott tovább, a csapat kulcsembere boldogan szelfizett szerelmével. Család--Foci vb: David Beckham elképesztő fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180703-david-beckham-elkepeszto-fotot-posztolt-harry-kanerol.htmlDavid Beckham, aki korábban szintén játszott Anglia színeiben világbajnokságon, nem mindennapi fotót tett közzé a 2018-as labdarúgó-világbajnokság kezdetén. Egy gyermekkori képet töltött fel Instagramjára a válogatott jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Harry Kane-ről, de ez még nem minden. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.