Kulcsár Edina megmutatta Medoxot egynaposan: fotó

Forrás: Instagram/Kulcsár Edina -
egynapos fotó Medox kisbaba Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a múlt héten mutatta meg először gyermeke arcát, most pedig egy újabb édes fotót posztolt: így nézett ki Medox egynaposan.

Amikor már a testemen kívül dobogott a szívem" – ezzel a mondattal tette közzé Kulcsár Edina a kisfiáról és róla készült képet. A fotón Medox még csak egynapos, az újdonsült anyuka pedig sugárzik a boldogságtól. A rajongók nagyon örültek a bensőséges felvételnek, gyönyörűnek találják a kicsit és Edinát is.

Szénfekete, alkoholos sütemény, szigorúan csak felnőtteknek: recepthttp://www.life.hu/csalad/20181004-szenfekete-vorosboros-csokolades-sutemeny-csak-felnotteknek-recept.htmlEz a sütemény kiváló, ha meg akarod lepni a párodat, valami különlegessel szeretnél előrukkolni egy baráti összejövetelen, vagy épp gőzerővel készülsz a halloween megünneplésére. Alkoholos, csokoládés döbbenet következik. CsaládOrigoSzülés utáni szelfit posztolt a magyar énekesnő, Kollányi Zsuzsihttp://www.life.hu/csalad/20181007-szules-utani-szelfit-posztolt-a-magyar-enekesno-kollanyi-zsuzsi.html"Életem legfontosabb napja" - írta a fotójához Kollányi Zsuzsi, amin párjával szerepel közvetlenül kisfiuk születés után.CsaládFotó: Mudra László - OrigoItt az első fotó: megmutatta kisbabáját Kate Hudsonhttp://www.life.hu/csalad/20181007-itt-az-elso-foto-megmutatta-kisbabajat-kate-hudson.htmlOktóber másodikán született meg Kate Hudson kislánya, aki a Rani Rose Hudson Fujikawa nevet kapta. A babát most elször mutatta meg közösségi oldalán.CsaládOrigoÚjra babázhat Stahl Judit: megmutatta az ikrekethttp://www.life.hu/csalad/20181007-ujra-babazhat-stahl-judit-megmutatta-testvere-ikreit.htmlNagy a boldogság Stahl Judit családjában: testvérének ikrei születtek. A cuki babákat meg is mutatta közösségi oldalán.Család--5 gyereksztár, akik felnőttként is megtalálták helyüket Hollywoodbanhttp://www.life.hu/csalad/20181005-5-gyerekszinesz-akik-felnottkent-is-megtalaltak-helyuket-hollywoodban.htmlSok gyermekszínész akad fenn a filmipar megfoghatatlan hálóján, de a legtöbb vagy kirostálódik az évek alatt, vagy felemészti őket a hirtelen jött hírnév. A következőkben öt olyan gyereksztárt mutatunk be, akik karrierjüket okosan irányították. Figyelem a lista szubjektív! CsaládOrigoKonkoly Ági megmutatta második kislányát, Zorát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20181006-konkoly-agi-megmutatta-masodik-kislanyat-zorat-foto.htmlKonkoly Ági, egykori szépségkirálynő életet adott második kislányának, Zorának is, így négytagú család vált belőlük. A büszke szülők így vitték haza csemetéjüket a kórházból. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.