Erdélyi Mónikáék megmutatták, milyen a foszforeszkáló desszert

Forrás: TV2 -
gyermekzsúr világít foszforeszkálás Erdélyi Mónika család desszert sötét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos videót készített már Erdélyi Mónika kislányával, Mollikával közösen. Ezekben általában valamilyen játékot tesztelnek, esetleg ötleteket adnak gyermekzsúrokhoz. Most sincs ez másként, megmutatták ugyanis, hogyan kell sötétben világító sütinyalókát készíteni. 

Úgy tűnik, Erdélyi Mónika és lánya, Mollika nem csak a Halloweenért rajonganak. Most épp egy fergeteges farsangi bulira készülnek, ennek kapcsán pedig megmutatták, milyen desszerttel készülnek a gyerekeknek.

Mint mondták: egy korábbi videóban már megmutatták, hogyan készítenek sütinyalókát, amit most, a farsangi időszak tiszteletére foszforeszkáló ételfestékkel vonnak be. Cukrászboltban vásároltak hozzá festéket, amelybe beleforgatták a nyalókákat, és a videóban tesztelték is őket: valóban különböző színekben foszforeszkálnak a sötétben.

Mónika azt ajánlja a vlogbejegyzésben, hogy szúrjuk őket hungarocellbe vagy bármi másba, hiszen úgy még dekoratívabban mutatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.