Kulcsár Edina megmutatta a húgát, aki nagyon hasonlít rá

testvér szelfi Kulcsár Edina féltestvér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig nem tudhattuk, hogy Kulcsár Edinának van egy féltestvére, a nála négy évvel fiatalabb Renáta Cintia. Most először posztoltak közös képet.

"Ő itt a húgom, Reni! Eddig nem tudhattatok róla, hiszen nem beszéltem róla, de majd idővel mesélek... A lényeg, hogy újra beszélünk, és mindent onnan folytatunk, ahol abbahagytunk. Most például a Fradi-meccsre kísért el minket, Medoxra pedig mindeközben a Mamám vigyáz. #egyenhajunkvan" – írta a fotóhoz Edina.

Edina követői természetesen tele voltak kérdésekkel, a szépségkirálynő pedig szorgalmasan meg is válaszolta a kommenteket. Így derült ki, hogy Renivel féltestvérek apai ágon, és eddig egy félreértés miatt nem beszéltek egymással sok éven át, de szerencsére az élet megoldotta a dolgot. És ha ennyi meglepetés nem lett volna elég egy napra Edinától, akkor eláruljuk, hogy van még egy húga, aki 6 évvel fiatalabb nála.

Így várta haza a család Lilut és az újszülött babájáthttp://www.life.hu/csalad/20190421-lilu-ujszulott-felix-korhaz-hazateres.htmlLilu és újszülött kisfia, Félix hazatérhetett a kórházból. Az új családtagot az édesapa és a nagytesó, a 10 éves Dávid is nagyon várta már. CsaládOrigoMennyire ismered más nemzetek hagyományos húsvéti ételeit? – Kvízhttp://www.life.hu/csalad/20190414-mennyire-ismered-mas-nemzetek-hagyomanyos-husveti-eteleit-kviz.htmlA magyar húsvéti menü a sonka, tojás és kalács háromszögében él, de sok országban találkozhatunk ettől igencsak eltérő étkezési hagyományokkal. Lássuk, mennyire ismered őket! CsaládOrigoTerhességéről vallott Antal Timi - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190418-terhessegerol-vallott-antal-timi.htmlAntal Timivel 3 év alatt fenekestül felfordult a világ. Rátalált a szerelem, előbb menyasszony, majd feleség lett, és most első gyermeküket várják a párjával, a szintén zenész Gergővel. CsaládOrigoA legédesebb locsolóversek kisfiúknakhttp://www.life.hu/csalad/20190416-a-legedesebb-locsoloversek-kisfiuknak.htmlHúsvéthétfőn minden férfi útra kel, és meglátogatja a rokonokat, barátokat, hogy egy kedves vers kíséretében meglocsolja a hölgyeket. Ám nem szabad megfeledkeznünk a kisfiúkról sem, akik bizony gyakran még a nagymama előtt is szégyenlősen álldogálnak kölnivel a kezükben. Számukra hoztunk most rövid, de frappáns locsolóverseket, amelyeket hamar meg tudnak tanulni, így húsvéthétfőn – némi apai, anyai támogatással – egész biztosan sok mosolyt fognak csalni az arcokra. CsaládOrigoKöllő Babett elmondta: nincs kizárva, hogy újra édesanya legyenhttp://www.life.hu/csalad/20190417-kollo-babett-elmondta-nincs-kizarva-hogy-ujra-edesanya-legyen.htmlImádja a kislányát, Millát Köllő Babett, akit sokan a Feleségek luxuskivitelben című műsorral azonosítanak. Babett most elárulta, hogy kislánya többször emlegette, hogy kistestvért szeretne, és ő sem zárkózik el a gondolattól. Család--Így mosolyog anyukájára Kiss Ramóna fia, Noéhttp://www.life.hu/csalad/20190419-igy-mosolyog-anyukajara-kiss-ramona-fia-noe.htmlJanuár 20-án született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé, akiről a boldog anyuka, aki nemrégiben a Life.hu riporterének is mesélt, egyre több képet posztol. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.