Az egykor drogfüggő sztár táncosait tiltja még az alkoholtól is

drog alkohol szerződés turné Britney Spears drogteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titoktartási szerződés, drog- és alkoholtesztek - ez vár azokra a táncosokra és stábtagokra, akik Britney Spearsszel turnéznak.

Nem mindennapi szerződést írat alá Britney a táncosaival és a teljes személyzettel. Azoktól, akik elkísérik közelgő Femme Fatale turnéjára, a megszokott titoktartási záradék mellett a pophercegnő azt is elvárja, hogy a turné alatt ne fogyasszanak alkoholt vagy bármiféle kábítószert, és erről írásban is nyilatkozzanak. A szerződés hosszú és a legapróbb szabályszegésre is kiterjed, vagyis nincsenek kiskapuk vagy második esély. Ha valaki egyszer aláírta a szerződést, azt is vállalja, hogy bármikor és bárhol alávethetik a randomszerű alkohol- és drogteszteknek, ami ha pozitív lesz, azonnali elbocsátással jár.

AFP
AFP


A különösen szigorú szerződés nem véletlen. A drog- és alkohol záradék teljes mértékben érthető, ha belegondolunk, hogy Britney pár évvel ezelőtt még elvonókra járt, és botrányos ügyeiről volt híres. Úgy tűnik, a lemezkiadója ezúttal a minimálisra szeretné csökkenteni annak az esélyét, hogy az immár újra tündöklő sztár újból a mélybe zuhanjon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.