veszély élősködők kutya bolha pusztítás háziállat macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amennyire picik, annyira károsak! Egy bolhacsípésből súlyos problémák is lehetnek. A videokedvenc adásában dr. Lukács Zoltán elárulja, hogyan fertőz ez az apró parazita.
Bébiszitter éneklő kutya: így kell a sírós babát megnyugtatnihttp://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/gyermekegeszseg/20101025-bebiszitter-eneklo-kutya-igy-kell-a-siros-babat-megnyugtatni-.htmlMegmentette gazdája életét Charlie, a macskahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120723-megmentette-cukorbeteg-gazdaja-eletet-a-macska-mikozben-hipoglikemias-rohama-volt.htmlVeszélyben a női macskatulajdonosok: nagyobb valószínűséggel lehetnek öngyilkosokhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120705-veszelyben-a-noi-macskatulajdonosok-nagyobb-valoszinuseggel-lehetnek-ongyilkosok.htmlKutatók szerint agydaganatot okozhat a macskahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110728-a-macska-gyomraban-levo-eloskodok-agytumort-okozhatnak-embereknel.htmlMegtanult nevetni - az autista fiú életét egy kóbor macska változtatta meghttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101125-megtanult-nevetni-az-autista-fiu-eletet-egy-kobor-macska.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.