Cameron Douglas börtönbüntetés Michael Douglas drog színész börtön kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Michael Douglas úgy tűnik, túlélte a gégerákot. A csodás felépülés ellenére azonban a színész nem dőlhet hátra, fia, aki épp börtönbüntetését tölti, tesz róla, hogy édesapjának ne legyen egy nyugodt perce sem. Pedig a 67 éves sztárnak épp arra lenne szüksége.

Ha Cameron Douglas nem gyógyul ki drogfüggőségéből, lehet, hogy soha nem szabadulhat majd ki a börtönből. A 38 éves férfi 20 éves kora óta függő, és épp kábítószer-csempészésért és -terjesztésért kiszabott börtönbüntetését tölti. Mivel ismét nem tudott megálljt parancsolni szenvedélyének, most nagyobb bajba került, mint valaha - derült ki a Female First cikkéből.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Cameron eredetileg öt évet kapott, decemberben azonban ezt tízre növelték. Kiderült ugyanis, hogy rávette az ügyvédjét, melltartójában csempésszen be neki drogot, hogy a börtönben kereskedhessen vele. A srác nem tanult korábbi hibájából, újra drogokhoz nyúlt és ezt ki is mutatták a vizeletéből. Így magánzárkába került, ami nem jelenti azt, hogy nem fogják tovább súlyosbítani a büntetését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.