Oroszország téli olimpia Szocsi 2014 sportoló baleset sportolónő síakrobatika Szocsi olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz hírügynökség jelentése szerint a 23 éves sportolót az esését követően azonnal kórházba szállították és megműtötték, írja az Origo.

Kis híján végzetes tragédia történt a női síakrobaták edzésén a szocsi téli olimpián. Marija Komisszarova ugyanis a tréningen rosszul esett és eltörte a gerincét.

A kórházban fekvő sérültnél Vlagyimir Putyin is látogatást tett Forrás: AFP/Mikhail Klimentyev

A fiatal lány sérülése igen súlyos, a 12-es gerinccsigolyája eltörött és elmozdult – mondta Mirzali Samedov csapatorvos. Az orvosok úgy döntöttek, azonnal műteni kell, sérülésének természete miatt ugyanis nem volt szállítható állapotban. A hatórás beavatkozáson átesett Komisszarova az egyik legnépszerűbb sportolója szakágának.

Avokádó, a zöld vitaminforráshttp://www.life.hu/drlife/20140214-az-avokado-gyumolcs-c-vitamin-es-e-vitamin-forras-es-nagyon-szep-lesz-a-bor-tole.htmlA Life.hu heti kedvence az avokádó, amely belülről remek C-vitamin-forrás, kívülről pedig a legjobb bőrszépítő.Dr. Life--Szédült élet - veled is foroghat a világhttp://www.life.hu/drlife/20140213-a-vertigo-egy-kevesse-ismert-betegseg-amely-teljesen-feldulhatja-az-eletet.htmlA teljes életedet átírhatja egy viszonylag ártalmatlan, mégis kellemetlen betegség: a vertigo. Ez a szédülés egyik típusa. Olyan érzés, mint amikor gyerekkorodban körbe-körbeforgás után hirtelen megálltál, a világ azonban továbbra is forgott veled. Vertigo esetén előzetes pörgés nélkül is szédülsz, és megindul veled a világ.Dr. LifeOrigoBaleset érte Verebes Istvánthttp://www.life.hu/drlife/20140214-verebes-istvan-szinesz-rendezot-baleset-erte-mert-budapesti-operettszinhaz-cirkuszhercegno-probajan.htmlA rendező egy színházi próba közben összetörte magát. A Budapesti Operettszínház Cirkuszhercegnő premierjére készülő színészek drámai pillanatokat éltek át.Dr. Life--Türelemre kéri az embereket Schumacher menedzserehttp://www.life.hu/drlife/20140214-michael-schumacher-forma-1-pilota-menedzsere-sabine-kehm-kozlemenyt-adott-ki.htmlMichael Schumacher menedzsere csütörtökön semmi konkrét információt nem közölt a versenyző állapotáról, csak megköszönte a család nevében az emberek aggódását és azt kérte, legyenek türelmesek, ha történik bármi fontos, azt közölni fogják - írja a focus.de nyomán a hvg.hu.Dr. LifeOrigo7+1 növény, amelyek meggyógyítják a szobád levegőjét!http://www.life.hu/drlife/20140211-a-szobanovenyek-egy-resze-kepes-kiszurni-a-karos-vegyianyagokat-a-belsoterek-levegojebol.htmlA növények szerepe a Föld oxigénellátásában nem kérdés. Azt is tudjuk, hogy a növények a belső terek levegőjét is oxigén- és páradússá varázsolják, ám az is kiderült, hogy néhány növény a mérgező vegyi anyagokat is képes kiszűrni a lakások, irodák levegőjéből.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.