betegség Bajor Imre RTL 2 Oszvald Marika színész Heti Hetes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az ország egyik kedvenc színésze, Bajor Imre rossz állapotban van. A hírességet felesége védi-óvja-ápolja, barátja, Koós János szerint azonban nincs akkora baj. Most újabb kolléga, Oszvald Marika szólalt meg. 

A Bors Oszvald Marikától - akivel Bajor együtt szerepel a Mágnás Miskában - érdeklődött Imre állapotáról, ám a színésznő sem tudott jó hírekkel szolgálni. "Nem beszéltem Imrével azóta, amióta helyettesíteni kell az Operettben" - mondta.

Forrás: RTLKLUB

"Hívtam őket, Imrét és a feleségét is, de senki sem vette fel a telefont. Én nem akarom zavarni őt a betegségében, nem vagyok az a fajta álszent, aki csak azért kerül elő ilyenkor, hogy jó színben tűnjön föl. Engem valóban érdekel, hogy mi van vele. Csendben várjuk, hogy mi lesz. Szívből aggódunk és drukkolunk Imrének, mielőbb gyógyuljon meg, és azt üzenjük neki, hogy nagyon várjuk vissza a színpadra!" - tette hozzá.

Megszólalt Schumacher korábbi orvosahttp://www.life.hu/drlife/20140301-michael-schumacher-korabbi-orvosa-gary-harstein-szerint-20-szazalek-eselye-van-a-pilotanak.htmlSchumacher és a Forma-1-es versenyzők korábbi orvosa Gary Hartstein úgy véli, egyre aggasztóbb a sportoló állapota. Dr. Life--Imádja közönsége a bénult komikusnőthttp://www.life.hu/drlife/20140205-maysoon-zayid-amerikai-komikus-spasztikus-benulasban-szenved-eloadasait-imadja-a-kozonsege.htmlMaysoon Zayid nevéhez köthető az elmúlt napok egyik legnépszerűbb videója. Az Amerikában élő nő humorával és akaraterejével másoknak is reményt adhat.Dr. LifeOrigoAlkoholelvonóra ment Dennis Rodmanhttp://www.life.hu/drlife/20140120-dennis-rodman-nba-kosarlabda-jatekos-alkoholelvonora-ment.htmlRehabilitációs intézetbe vonult Dennis Rodman. A sportoló egyre komolyabb alkoholproblémákkal küzdött és úgy döntött véget vet ezeknek. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.