síbaleset fogyás kóma Forma-1 világbajnok Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb olasz napilap, a La Gazzetta dello Sport állítja, húsz kilót fogyott a Forma-1 hétszeres világbajnoka a betegágyon.

Szerdán Sabine Kehm, Schumacher menedzsere is megerősítette a napilap információit, amely szerint valóban vannak apró jelek, amelyek reménykeltőek a világbajnok állapotát illetően.

Forrás: AFP/Orlando Kissner

Mindemellett a sport.24.hu a Gazetta nyomán arról is beszámol, hogy a sportoló rengeteget fogyott és mindössze 55 kilót nyom. Hozzáteszi, Schumacher állapotában ez teljesen "normális", ugyanis a legjobb kezelés, tornáztatás mellett is elkerülhetetlen a jelentős súlyvesztés.

A remény hangjai mellett olyan vélekedések is napvilágot láttak a minap, hogy a sportoló állapota aggasztó, és csak a csoda segíthet rajta.

Biztató jelek Schumacher állapotábanhttp://www.life.hu/news/20140312-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-valtozas-allt-be.htmlApró, biztató jelek mutatnak arra, hogy a síbaleset miatt kómában fekvő sportoló állapotában javulás állt be.News--Forma-1-es rádióüzenetekkel próbálják ébreszteni Schumacherthttp://www.life.hu/news/20140310-michael-schumacher-forma-1-es-vilagbajnokot-ross-brawn-egykori-csapatfonoke-radiofelvetelek.htmlA Bild és a La Gazetta dello Sport információja szerint Schumi korábbi csapatfőnöke, Ross Brawn régi rádióbeszélgetéseket játszik le a kórházban, hogy elősegítse a sportoló felébredését.News--Újabb közlemény Schumacher menedzserétőlhttp://www.life.hu/news/20140307-michael-schumacher-menedzsere-sabine-kehm-cafolja-hogy-magatol-lelegzik-a-hetszeres-forma-1-pilota.htmlSabine Kehm cáfolta azokat a híreket, miszerint a sportoló állapota javult, lekapcsolhatták a lélegeztetőgépről és már egyedül lélegezhet – írja a sport.hir24.hu. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.