Felesége hazaszállíttatná Schumachert

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
síbaleset feleség kóma család Michael Schumacher baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Sun információi szerint Corinna Schumacher férje hazaszállítására készül. Hogy ezt megtehesse, 10 millió fontot költött egy szoba átalakítására. Így otthonában ápolhatja majd Michaelt.

Corinna Schumacher a hírek szerint átalakított egy szobát a svájci, Genfi-tó melletti otthonukban, hogy kórházi körülmények között gondozhassa a hétszeres világbajnokot.

"Nem igaz, hogy Schumacher jobban van" Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A Sun szerint az asszony szeretné otthon tudni a férjét, ezért vásárolta meg a legkorszerűbb felszereléseket. Schumacher állapotáról legutóbb az Forma-1-ben 2005 és 2012 között főorvosként szolgáló Gary Hartstein beszélt, aki igencsak sötét képet festett a síbalesete miatt december 29-e óta kómában fekvő legendáról.

Harstein úgy véli, ha a legenda felesége reálisan gondolkozik, pontosan tudja, hogy nagyon kevés a remény, hogy Schumi felébredjen.

A kórházból üzent nekünk a szülinapos Psota Irénhttp://www.life.hu/drlife/20140329-a-korhazbol-uzent-nekunk-psota-iren.html"Jól vagyok, már mennék haza, de még nem tudom, mikor engednek" – mondta kórházi ágyába süppedve a születésnapos színésznő, aki a napokban töltötte be 85. életévét!Dr. Life--Lelkiismeret-furdalás gyötri Farkasházythttp://www.life.hu/drlife/20140328-bajor-imre-betegsege-miatt-lelkiismeret-furdalas-gyotri-farkashazy-tivadart.htmlFarkasházy Tivadar hónapok óta lelkiismeret-furdalást érez, mert nem figyelmeztette a barátját időben, hogy lábfájása egy súlyosabb betegség tünete is lehet. Akkor talán korábban kiderülhetett volna, hogy nagyobb baj van a háttérben. Dr. Life--Súlyos műtétje volt Dusev-Janics Natasánakhttp://www.life.hu/drlife/20140327-dusev-janics-natasa-haromszoros-olimpiai-bajnok-sportolot-gerincservvel-operaltak-meg-most.htmlA háromszoros olimpiai bajnok sportolót gerincsérvvel operálták meg.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.