Álnéven szállították át Schumachert Svájcba

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura -
Svájc Forma-1 helikopter inkognito Michael Schumacher mentőautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumachert álnéven szállították mentővel az egyik kórházból a másikba, az őt szállító személyzetnek pedig a mobilját is elvették az út alatt. Ráadásul fogalmuk sem volt róla, kit fognak szállítani - írja a hvg.hu a svájci Blick bulvárlap szerint.

A Forma–1-es legendát a német lap szerint nem helikopterrel szállították át Svájcba, hanem mentőautóval, ám az őt szállító mentősök sem tudták, kit is fognak vinni pontosan, ugyanis Schumacher álnevet kapott. A mentősöknek le kellett adniuk a mobiljaikat, és csak az induláskor szembesültek a tényekkel. Schumacher állítólag beszélni nem tudott, de bólintással kommunikált.

Forrás: AFP/Toshifumi Kitamura
Kóma után - felépülhet Schumacher?http://www.life.hu/drlife/20140617-michael-schumacher-het-honap-koma-utan-magahoz-tert.htmlTöbb mint fél év mesterséges kóma után Michael Schumacher felébredt, de gyógyulási esélyei körül sok a találgatás.Dr. Life--Felébredt a kómából Schumacherhttp://www.life.hu/drlife/20140616-michael-schumacher-a-forma-1-hetszeres-vilagbajnoka-felebredt-a-komabol-es-rehabilitacios-osztalyra.htmlA hétszeres Forma-1-es világbajnok már nincs kómában, és elhagyhatta a kórházat. Ezt a szóvivője közölte – írja a Gphirek.hu. Még december végén szenvedett súlyos síbalesetet. Most Lausanne-ban folytatódik a kezelése.Dr. Life--Schumacher: 55 kilóra fogyott, még nem tud beszélnihttp://www.life.hu/drlife/20140617-michael-schumacher-a-koma-utan-55-kilora-fogyott-es-felesege-hangjara-reagal-a-legjobban.htmlA világ - és nem csak a sportért rajongó fele - erre az egy mondatra várt: Schumacher felébredt a kómából. A Bild.de német lap további információkkal is szolgál.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.