Hospice Alapítvány adomány Tatár Csilla önkéntes munka kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépséges műsorvezető a Hospice Alapítvány munkáját segíti.

Tatár Csilla nagymamáját néhány hónapja veszítette el. Most azonban visszatért, és nem üres kézzel. Ruhákkal, ágyneműkkel segíti a beteg, vagy gyógyíthatatlan betegek életét- írta a Blikk.

Forrás: Tatár Csilla Facebook oldala

– "Három hónappal a nagyim halála után meglátogattam a hospice-ház önkénteseit, ápolóit, orvosait. Nem volt könnyű visszatérni, de most velük együtt tudtam mosolyogni, mert az a szeretet, amelyet ők adnak a gyógyíthatatlan betegeknek és hozzátartozóiknak, valahogy mindenkit, aki oda belép, körülölel – mesélte Csilla, aki szívügyének tekinti, hogy segítsen a betegeken."

Tatár Csilla alig várja, hogy anya legyenhttp://www.life.hu/csalad/20140523-tatar-csilla-musorvezeto-boldog-ferjevel-gonczi-gaborral-es-kesz-az-anyasagra.htmlA műsorvezető bevallotta, készen áll az anyaságra és csak egy kisbaba hiányzik, hogy minden vágya valóra válljon az életében.Család--Ilyen volt Tatár Csilla és Gönczi Gábor első hitvesi csókjahttp://www.life.hu/bulvar/20140512-foto-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-eskuvojerol.htmlTatár Csilla Facebook- és Instagram-oldalán szívesen avatja be a rajongóit az életébe. A műsorvezető legutóbb különleges fotókat posztolt.TV + Bulvár--Tatár Csilla mosolygós kislány volthttp://www.life.hu/bulvar/20140407-tatar-csilla-a-tv2-musorvezetoje-cuki-gyermekkori-kepet-posztolt-kozossegioldalan.htmlA TV2 műsorvezetője cuki képet posztolt gyermekkori önmagáról. Tatár Csilla már akkor rövid hajjal és mosolygós arcocskájával vette le a felnőtteket a lábáról.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.