Kórházba vitték Erdei Zsoltot – edzés közben sérült meg

Forrás: Facebook/Aktív -
koraszülött vizsgálat sérülés Erdei Zsolt kórház bokszoló edzés Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt világbajnok bokszoló napi edzése során sérült meg. Még vizsgálják, mi a baja, de már kiengedték a kórházból. A sportoló továbbra sem tud lábra állni.

Erdei Zsolt – akinek nemrég született meg kislánya- a szokásos napi edzését végezte, amikor egy rossz mozdulat után görcs állt a térdébe, nem tudott lábra állni, ezért bevitték a kórházba. Ott a röntgenfelvétel alapján nem tudták megmondani, hogy mi okozta a sérülést, és további vizsgálatokra lesz szükség, de a kórházból már kiengedték a bokszolót – tudta meg a TV2.

Forrás: Facebook/Aktív

Az Aktívban a sportoló azt mondta, még nem tudnak semmit, mert egyelőre csak röntgenfelvétel készült. „Ezen azt állapították meg, hogy a csont ép, de mondjuk erre számítani is lehetett. Az MR vizsgálat fogja igazából megmondani, hogy mi történt. Remélem, hogy nem komoly a baj" – fejtette ki Erdei, aki előzőleg már koraszülött kislánya kapcsán is elég időt töltött mostanában kórházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.