Összetörte magát VV Béci

Forrás: facebook/VV Béci hivatalos oldala -
valóvilág törés kéz baleset kórház VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biciklijével hat métert csúszott az aszfalton, ezért két helyen eltörött Rácz Béla, alias VV Béci jobb keze.

Az ex-VV-hős, aki már rapperként és bugyitervezőként próbál érvényesülni, biciklijével egy oszlopnak ütközött - írja a Blikk.

Forrás: facebook/VV Béci hivatalos oldala

"A biciklizés a szenvedélyem, ahova lehet, két keréken megyek. A Nyugatinál nagyon gyorsan tekertem, s hirtelen a semmiből egy turistacsoport lépett ki elém egy buszról. Két lehetőségem volt: vagy telibe verem őket, vagy mellettük, két oszlop között elszlalomozok. Az utóbbit választottam, viszont nekimentem a jobb kezemmel az oszlopnak. Elestem, és körülbelül hat métert csúsztam a betonon. Először körbenéztem, ki látja, aztán gyorsan felálltam, és próbáltam továbbmenni, mint akinek nincs semmi baja. Közben viszont annyira fájt a kezem, hogy még egy könnycsepp is kicsordult a szememből!" - magyarázta a rapper, aki rögtön tudta, hogy nagy baj történt, de csak felesége unszolására ment el orvoshoz, ahol kiderült, hogy két helyen is eltörött a keze.

Cisztás fibrózis – a rózsa, ami tele van tövisekkelhttp://www.life.hu/drlife/20140721-a-cisztas-fibrozis-rendkivul-sulyos-genetikai-betegseg.htmlHatvanöt rózsának nevezik leggyakrabban a cisztás fibrózist, mely hazánkban is többeket érintő, kellemetlen betegség – ráadásul örökölhető is.Dr. LifeThinkstockLehet, hogy neked is három apád van? A kimérák köztünk élnekhttp://www.life.hu/drlife/20140813-a-kimerak-genetikai-mozaiklenyek-kettonel-tobb-ivarsejtbol-jonnek-letre.htmlA kutatók egyre több jelét találják annak, hogy valójában korántsem vagyunk egységesnek tekinthetők genetikailag, bár ezt évtizedek óta hittük. Egyesek olyan sejtcsoportokkal rendelkeznek, amelyek génanyagának mutációi a szervezet többi részén nem találhatók meg. Másokban olyan genomok találhatók, amelyek más emberektől származnak. Dr. Life--Meghalt a hároméves, agydaganattal küzdő kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20140819-meghalt-az-agydaganattal-kuzdo-haromeves-kisfiu-dominik-a-hirt-edesanyja-kozolte-facebookon.htmlMeghalt Dominik, az agydaganatos kisfiú, akinek életéért egy éve küzdöttek a szülei. Horváth Dominik halálhírét édesanyja jelentette be a Facebookon.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.