Majdnem belehalt a hajfestésbe egy nő

Forrás: Thinkstock -
bőr viszketés allergiás reakció hajfestés próba kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bőrpróba során semmilyen allergiás reakciót nem vett észre Tina Littlewood, ám a festék felvitele után nem sokkal szörnyű tortúra vette kezdetét.

Egyszerű hajfestésnek indult, végül a kórházban kötött ki Tina Littlewood, aki mindössze frizurája színén szeretett volna változtatni házilag.

Forrás: Thinkstock

A 41 éves pincérnőnél, aki elmondása szerint 20 éve rendszeresen színezi át tincseit mindenféle kellemetlen mellékhatás nélkül, szörnyű allergiás reakciót váltott ki egy hajfesték. Hiába végzett előtte bőrpróbát és várta meg az előírt 48 órát, Tina szerint az allergia semmilyen jelét nem vette észre magán. Nem úgy 20 perccel a hajfesték felvitele után, amikor iszonyatosan viszketni kezdett a bőre.

Tina Littlewood Facebook profilján intette óva ismerőseit a hajfestéstől Forrás: Facebook/Tina Littlewood

A Mail Online felkereste a hajfestéket gyártó céget is, a Clairolt, akinek szóvivője elmondta, hogy természetesen fogyasztóik egészségét tartják a legfontosabbnak, emiatt széles körben tesztelték a kozmetikai szer otthoni használatát, amely szerint az allergiás reakciók nagyon ritkán fordulnak elő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.