Különleges géppel figyeli babája egészségét Mádai Vivien

Forrás: facebook/Mádai Vivien -
veszély terhesség készülék szívhang Mádai Vivien kismama magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető mindent megtesz magzata egészségéért. Egy speciális szerkezettel naponta ellenőrzi és figyeli gyermeke szívhangját.

Ahogy a Life.hu is megírta, Mádai Vivien kisfiút hord a szíve alatt. A csinos, mindenórás kismama naponta egy elmés készülékkel ellenőrzi, hogy a pocakban minden rendben van-e és gyermeke jól érzi-e magát.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

„Sajnos nem tudható előre, melyik babával lesz probléma még az anyaméhben. Az otthon elvégezhető szívhang-vizsgálattal időben kiszűrhetők a méhen belüli magzati veszélyállapotok. A terhesség 36. hetétől hetente egy alkalommal, 20 percen keresztül vizsgálni kell a magzatok szívműködését. Egy hét azonban a baba életében nagyon sok idő. Sűrűbb megfigyeléssel nagyobb eséllyel ismerhetők fel bizonyos problémák, amelyek csak időszakosan okoznak kóros változást a magzat pulzusában.

A magyar fejlesztésű, az EU-ban és az USA-ban szabadalommal védett otthoni monitor egy olyan készülék, amely a korszerű IT és telekom lehetőségeket kihasználva lehetővé teszi, hogy a magzatod állapotát a világ bármely pontjáról, bármikor otthonodban ellenőrizzék. Az aggódós anyukáknak, amilyen sajnos én is vagyok, ez a készülék maga a csoda!"
– fejtette ki közösségi oldalán Vivien a különleges műszerről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.