"Úgy ébredtem, mint akin átment az úthenger" - alvászavarom története

Forrás: Thinkstock -
betegség lélek pszichológia egészség gyulladások
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészség megőrzésének vagy visszaszerzésének szempontjából nagyon fontosak azok a hétköznapi esetek, amikor egy-egy olvasó osztja meg a betegségével kapcsolatos történetek. Ezek az írások talán segíthetnek abban, hogy valaki más időben figyeljen fel a tünetekre, elváltozásokra, vagy éppen arra ösztökéli, hogy vállalja be végre a régóta halogatott szűrést. Kevesen veszik komolyan, pedig az alváshiány az egész életet tönkreteheti - pedig van megoldás. A mostani történet erről szól.

"Előfordult, hogy megfelelő mennyiségű alvás ellenére reggel úgy ébredtem, 'mint akin átment egy úthenger' és napközben is fáradtnak, álmosnak éreztem magam. Úgy éreztem, bárhol, bármikor el tudok aludni. A férjem megjegyezte, hogy az utóbbi időben ő sem tud aludni rendesen a mocorgásaimtól, ezért elhatároztam, hogy kezdek valamit magammal, mielőtt súlyosbodik a problémám" - kezdi történetét egy 37 éves nő.

Forrás: Thinkstock

"Pszichés, vagyis stressz okozta alvászavarom volt, valószínűleg a munkahelyváltás miatt alakult ki nálam. Megfelelési kényszer és a kezdeti beilleszkedési nehézségek miatt ment tönkre az alvásom" - folytatja. Írásából kiderül, hogy szerencsére megtalálta a megoldást: felkeresett egy orvost, és a javaslatokat követve változtatott. Hogyan?A teljes történet a napidoktor.hu oldalán olvashatod!

Mondd el te is a történeted!

Minden megosztott információ reményt, segítséget, tippet adhat valakinek a gyógyulásra. Oszd meg a történeted, megoldásod a felépülésre, hogy embertársaid erőt meríthessenek általa saját gyógyulásukhoz. Segítsd történeteddel mások gyógyulását! Írj ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.