Kórházba került Hujber Ferenc

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc stressz Tölgyesi-Khel Cynthia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban szül meg Cynthia, ám férje, Hujber Ferenc került előbb kórházba. A színészt kikészítette a sok stressz, a vérnyomása nagyon magas volt, ezért bent tartották.  

Hujber Ferenc mögött sűrű hetek állnak: a számos színházi bemutató, próbák, és a második gyerek érkezése sok volt egyszerre a színésznek. A vérnyomása az egekben volt, ezért vonult be egy fővárosi intézménybe két napra, hogy pihenhessen. Ezalatt felesége mindenórás terhes, de most már kicsit túlhordta a babát, így az orvosai azt mondták, ha ma sem indul be a szülés, megindítják.

Forrás: TV2

,,Kivizsgálásra jöttem be hétfőn, mert éreztem, hogy valami nincs rendben. Folyamatosan levert a víz, összevissza kalimpált a szívem. Rengeteget dolgoztam, de az utóbbi időben sokszor úgy éreztem, az sem biztos, hogy ki tudok állni a színpadra, pedig jövő tavaszig megállás nélkül van munkám. Ennyi­re leterhelt időszak még sohasem volt az életemben. A babavárás is megviselt. Ilyenkor, mint minden leendő apának, nekem is eszembe jutott az a szorongató gondolat, hogyan fogom eltartani ezután a családomat, lesz-e pénzünk..." - vallotta a Borsnak a színész. Hujber hozzátette azt is, csak pihenésre vágyik. Speciális kezelést kap, de ha megindul a szülés, azonnal ott lesz majd Cynthiánál.

Bébibumm itthon

Az utóbbi napokban több magyar híresség kisbabája is megszületett. Fésűs Nelly már meg is mutatta gyönyörű kisbabáját, Harsányi Leventének pedig egy hete jött világra kislánya, Boglárka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.