Balázs Klári rendszeresen megszúratja Korda Györgyöt

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári -
Korda György diéta Balázs Klári szűrés egészség Kontroll
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta sejtjük, hogy a máig fitt énekes mögött (nem is nagyon rejtve) ott kell keresni a nőt... Klárika egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy párja egészségét óvja, akár egy-két szúrás árán is...

"A korom miatt is állandó kontroll alatt vagyok, hiszen az utóbbi néhány évben volt egy-két gondom, de természetesen boldogan részt veszek a szűréseken. Két évvel ezelőtt volt az első problémám, epekő epehólyag gyulladást idézett elő, amit az utolsó pillanatban fedeztek fel, nagy szerencsémre tökéletesen sikerült meggyógyulnom. Viszont egy kicsit ráment a májamra, de azt szintén megúsztam. Ebben az évben pedig a csípőmmel küszködök, de ezt is le fogom győzni. Úgy élek, hogy minél egészségesebb legyek, de ehhez megkapom a segítséget orvosoktól" - mesélte Korda György.

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

És persze Klárikától, aki így mesélt védőangyali szerepéről: "Természetes, hogy a páromra odafigyelek, olyan, mintha az én testem lenne. Mindig figyelmeztetem, hogy be kell venni a gyógyszert, és kontrollra kell menni. Cukrot egyáltalán nem használok, mézet és sovány tejet teszek a kávéba. Valamikor megbolondulunk, és jön a citromfagyi, de azt is mértékkel. Nálunk nem probléma a cigaretta és az alkohol, Gyurim sok évvel ezelőtt leszokott a dohányzásról. Az étkezésre oda kell figyelni, hazudik az, aki azt mondja, nem szeret enni, de odafigyelünk, igyekszünk kordában tartani az étvágyunkat. A minőségre is nagyon figyelek, nem eszünk nehéz ételeket. Szeretjük a zöldségeket, gyümölcsöket. Laborvizsgálatokat rendszeresen csináltatok, ha a labor nem jó, akkor pedig megyünk további vizsgálatokra."

A népszerű sztárpár abból az alkalomból mesélt az egészségük megóvásáról, hogy hétvégén ők is ott lesznek a Lurdy Egészségnapon, ahol igazi sztárparádé várható, hiszen Keresztes Ildikó, Balázs Klári, Korda György, Király Viktor, Nagy Feró, Takáts Tamás és Berki Artúr is fellép az egyedülálló rendezvényen. November 8-án számtalan szűrővizsgálaton díjmentesen vehetnek részt az érdeklődők, ráadásul koncerteken, előadásokon, színes programokkal kapcsolódhat ki az egész család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.