Mi kerül a tányérra? Bulgur, kuszkusz és hajdina - reformfalatok a közétkeztetésben?

betegség videó egészség közétkeztetés OEFI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévhit, hogy az egészséges étel "ehetetlen", ahogy az is tévedés, hogy ami egészségtelen, az feltétlenül finom és szerethető. Fontos kérdés, hogy mit esznek a gyerekek naponta, de az egészséges táplálkozásért nem csak a szülők, a közétkeztetésben dolgozók is tehetnek. Az egészségnevelés fontos építőköve a gyerekek táplálkozási kultúrájának fejlesztése.  

Videónkban a Life.hu riportere, Kéky Kira Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkárral, valamint Czunyiné Bertalan Judit köznevelési államtitkárral beszélgetett a közétkeztetésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.