Íme az első fotó az agyműtéten átesett Kozsóról: Úgy tűnik, jól van

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
betegség agyműtét Ámokfutók Kozsó gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Kozsón súlyos agyműtétet hajtottak végre néhány hete egy vidéki kórházban. Az énekes a hírekkel ellentétben nem volt kómában, de úgy tudjuk, felépülése mégis több hónapot vehet igénybe.

Annyi bizonyos, hogy az Ámokfutók frontembere minden erejével a gyógyulásra koncentrál. És ha hihetünk az együttes hivatalos oldalára feltöltött fényképnek, talán kicsit meg is nyugodhatunk, hogy az énekes tényleg jól van.

Végre megtudtuk, pontosan mi történt Kozsóval - megszólalt az orvos Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

"Sziasztok! Itt a megígért meglepi Nektek! Köszönjük a rengeteg Jókivánságot, amit kaptunk az oldalunkra és üzenetben is a pályatársaktól, barátoktól, ismerősöktől, és azoktól akik szeretik az Ámokfutók dalokat! Puszi! Kozso és Keira" - ezt az üzentet küldik hát nekünk, rajongóknak. Reméljük, tényleg minden rendben van és Kozsó jó úton halad a teljes gyógyulás felé.

Kozsó barátnője megszólalt: „Gépek figyelik a párom minden rezdülését"http://www.life.hu/bulvar/20141127-kozso-az-amokfutok-frontemberenek-kedvese-keira-elmeselte-kozson-ket-eletmento-mutetet-hajtottak.htmlKozsó már túl van az életveszélyen, lábadozik, barátnője pedig egy exkluzív lapinterjúban mesélte el, mi is történt valójában a zenésszel, akin két életmentő műtétet hajtottak végre.TV + Bulvár--Kozsó nem retrópartizott - ezek szerint még mindig nem javult az állapotahttp://www.life.hu/bulvar/20141124-kozso-a-amokfutok-frontembere-betegsege-miatt-nem-lepett-fel-a-hetvegi-retro-fesztivalon.htmlBár úgy volt, hogy a szombati retrófesztiválon Kozsó is fellép a zenekarával, az énekes távol maradt.TV + Bulvár--Kozsó hétvégén már tolószékben koncertezik?http://www.life.hu/bulvar/20141120-kozso-szombaton-toloszekben-lephet-fel-a-total-dance-fesztivalon-sulyos-agymutetje-utan.htmlA súlyos agyműtéten átesett énekes szombaton már tolószékben ülve léphet fel – legalábbis a koncertszervező szerint ilyen forgatókönyv is van.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.