Gondoltad volna? Ezek a keringési elégtelenség tünetei és okai

Forrás: Thinkstock -
keringés szívderítő keringési zavarok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testünk keringési rendszere a felelős a vér, az oxigén és a tápanyagok szervezetünkben való szállításáért. Ha testünk egyik területe felé csökken a véráram, az elégtelen vérkeringés tüneteit tapasztalhatjuk. Az elégtelen vérkeringés a végtagokban, a karokban és a lábakban a leggyakoribb.

A gyenge vérkeringés nem magától alakul ki, általában más egészségügyi okra vezethető vissza. Különböző állapotok okozhatnak gyenge vérkeringést.

Forrás: Thinkstock

A legáltalánosabb ok az elhízás, a cukorbetegség, a szívbetegség és az érbetegség. De hogy pontosan mik az elégtelen keringés okai, illetve hogyan tehetsz meg mindent az egészséged megőrzéséért, kiderül a Szívderítő.hu cikkéből.

Dermesztő betörés - a kilencedik emeletről zuhant le a rabló http://www.life.hu/drlife/20141229-rablas-kozben-megcsuszott-es-a-kilencedik-emeletrol-zuhant-a-halalba-a-betoro.html A szemben lakó szomszédokat akarta kirabolni a "Pókembernek" is nevezett, már több betörést is elkövetett férfi. Az utolsó betörése azonban az életébe került - írta a Bors. Dr. Life Féltékeny kémkedők - jó üzlet a bizalmatlanság http://www.life.hu/drlife/20141229-szoftvereket-arusitanak-feltekeny-tarsaknak.html Eredetileg ártalmatlan, sőt a telefontulajdonos érdekeit védené az a szoftver, amelynek illetéktelen módon való felhasználása egyre népszerűbb az Egyesült Államokban. Féltékeny társak fürkészik vele kedvesük telefonbeszélgetéseit, emailjeit és üzeneteit. Dr. Life Thinkstock Egészséges ételek a menzán - mit tehet a szülő, hogyan szerettessük meg az ételeket a gyerekekkel? http://www.life.hu/drlife/20141215-egeszseges-etelek-a-menzan-hogyan-szerettessuk-meg-az-eteleket-a-gyerekekkel.html Januártól alaposan megváltoznak majd a menzán készült ételek – ám a gyerekek ugyanolyanok maradnak. Hogyan érhetjük el, hogy megízleljék, megszeressék a kevesebb cukorral, sóval készült, egészségesebb módon készült ételeket? Dr. Life Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.