Közleményt adott ki Jules Bianchi családja – megkezdték a pilóta rehabilitációs kezelését

Forrás: AFP/Alexander Klein -
közlemény Japán Nagydíj Forma-1 eszméletlen állapot család baleset Jules Bianchi rehabilitációs kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jules Bianchi családja hivatalos közleményben ír arról, hogy a francia pilóta továbbra sincs eszméleténél, de orvosai megkezdték rehabilitációs kezelését.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Jules Bianchi október 5-én, a Japán Nagydíjon szenvedett balesetet. A fiatal pilótát eszméletlen állapotban, súlyos fejsérülésekkel vitték kórházba és életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Azóta Japánból Franciaországba szállították, és önállóan lélegzik.

Forrás: AFP/Alexander Klein

A mostani friss közleményt a család a Facebookon tette közzé. „Fontos és nagyon megnyugtató lépés volt számunkra, hogy a múlt hónapban haza tudtuk szállítani Franciaországba Jules-t, ahol családja és barátai közelében folytathatja a rehabilitációt. Ez Jules számára és a mi számunkra is nagyon fontos" – olvasható a közleményben, amely kitér a francia pilóta állapotára is.

„Jules állapota változatlan, továbbra sincs eszméleténél, de saját erejéből tud lélegezni és nagy megnyugvást jelent számunkra, hogy tovább küzd az életéért, így az orvosai megkezdhették a rehabilitációs kezelését" – írja a sportgeza.hu.

Bianchival közös képet posztolt a sportoló barátnőjehttp://www.life.hu/intim/20141212-camille-marchetti-bianchival-kozos-kepet-posztolt-az-instagramra.html„Nyolc évvel ezelőtt... szerelem... hajrá Jules... hiányzol!" - posztolta Camille Marchetti az Instagramjára közös, szerelmes fotójukhoz. IntimOrigoBianchi a felelős a balesetéért: nem lassított eléggéhttp://www.life.hu/news/20141204-jules-bianchi-forma-1-es-pilotat-talaltak-felelosnek-sajat-baleseteert.htmlLezárult a részletes vizsgálat: a FIA bizottsága szerint a Marussia brake-by-wire fékrendszere is meghatározó szerepet játszott Jules Bianchi balesetében, a fő hibát mégis a Forma-1-es pilóta követte el: nem lassított eléggé.News--Magyar barátnője van Bianchinak?http://www.life.hu/bulvar/20141124-jules-bianchi-sulyos-balesetet-szenvedett-forma-1-pilotanak-magyar-baratja-van-zsofi.htmlEgy Zsófi nevű lány azt állítja, hogy a súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi barátja lett két hónapja. A lány szavaiban azonban sokan kételkednek, egész egyszerűen hazugnak tartják.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.