Repülőgép-balesete után megoperálták Harrison Fordot: Calista Flockhart aggódik

Forrás: AFP/Jonathan Alcorn -
medence Calista Flockhart repülőgép baleset műtét törés Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, repülőgép-balesetet szenvedett Harrison Ford. Úgy tudni, a 72 éves színész éppen egy jelenetet próbált legújabb filmjéhez, amikor a gép meghibásodott és lezuhant.

Bár a kényszerleszállást és a becsapódást követően nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, szombaton mégis komoly műtétet hajtottak végre rajta Los Angelesben - tájékoztat a DailyMail. A lap úgy tudja, a színésznek eltört a medencéje és a bokája is.

Forrás: AFP/Jonathan Alcorn

Szemtanúk állítása szerint a színész bár nem vesztette el az eszméletét, azt kérdezgette, hogy hol van, és több sebből is vérzett a fején, amikor lezuhant a golfpályára. Ford felesége, Calista Flockhart természetesen aggódva érkezett a kórházhoz, ahol a férjét ápolják. A róla készült képeket itt nézheted meg.

Szigetszentmiklósi ügy: rémmesék az életről – létezik olyan, hogy gyerekigazság?http://www.life.hu/drlife/20150306-szigetszentmiklosi-ugy-felmentettek-a-szuloket-konfabulaltak-a-gyerekek.htmlHárom éven keresztül sokkolta az egész országot a szigetszentmiklósi gyerekbántalmazás esete, ahol az akkori vádak szerint egy házaspár a velük (még) együtt élő kiskorú gyerekeiket rendszeresen bántalmazták szexuálisan, valamint emberi ésszel aligha felfogható módon kínozták őket. Olyannyira beégtek a vádak a köztudatba, hogy bíróság részben felmentő ítélete szintén sokként hatott.Dr. Life--Több komoly egészségi kockázata is van a nyolcórás alvásnakhttp://www.life.hu/drlife/20150303-szivderito-tobb-komoly-egeszsegi-kockazata-is-van-a-nyolc-oras-alvasnak.htmlA sok, az átlagosnál jóval több alvás a hétvégi élvezetek közé tartozik és nincs vele semmi gond, a szervezet a hét közbeni alváselmaradást kompenzálja. Ám a rendszeres, túl hosszú alvás előjele lehet annak, hogy a szervezetben valamilyen egészségügyi probléma van.Dr. LifeThinkstockHihetetlen: esküvője után pár nappal gyógyult ki súlyos betegségéből az asszonyhttp://www.life.hu/drlife/20150306-eskuvoje-utan-par-nappal-a-csodaval-hataros-modon-kigyogyult-sulyos-betegsegebol-az-asszony.htmlMandy Lloydról már az orvosai is lemondtak, amikor a kórházban tartott esküvője után pár nappal a csodával határos módon jobban lett.Dr. Life--A farmer felmentést kap, a nyakkendő mosásszűz marad - atyaég, tényleg koszosak vagyunk?http://www.life.hu/drlife/20150305-a-mosas-gyakorisaga-farmer-melltarto-agynemu-eseten.htmlA melltartókat kétnaponta, a lepedőt havonta kéne víz alá nyomni, de még a farmernadrágot sem elég két-három hetente mosni. Minket is ellepnek a baktériumok?Dr. LifeThinkstockKülönös eljárással szabadult meg a kilóktól Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20150306-molnar-aniko-egykori-nagy-o-furcsa-eljarassal-szabadult-meg-a-kiloktol-a-hasarol-a-zsirt.htmlSzó szerint lerobbantották Molnár Anikó hasáról a zsírpárnákat. Az egykori Nagy Ő örömmel vállalta a különleges beavatkozást.Dr. Life--Ki dönti el, melyik baba szíve dobogjon tovább? - Történet négy testvérrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150303-negyesikrek-fogantak-ki-dontheti-el-az-eletben-maradast.htmlVan, amikor sokat kell várni arra, hogy család szülessen, de van, hogy a szerény vágyakat átugorja és sokszoros erővel kopogtat be az élet. Akár négy babával egyszerre.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.