Elhunyt Katona János, a József Attila Színház művésze

Forrás: Facebook/József Attila Színház -
halál színész József Attila Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 éves korában elhunyt Katona János. Halálhírét a József Attila Színház is megerősítette.
"Kedves Közönségünk! Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Katona János színművész életének 66. évében a mai napon elhunyt. Katona János színművész 1992-től volt a József Attila Színház tagja. A József Attila Színház társulata nevében ezúton is őszinte részvétemet fejezem ki János családjának" - írja Nemcsák Károly igazgató a színház honlapján.
Forrás: Facebook/József Attila Színház

Úgy tudni, Katona a Pécsi Nemzeti Színházban kezdte, majd játszott a Szolnoki Szigligeti Színházban, a Várszínházban, a Nemzetiben, 1992 óta pedig a József Attila Színház társulatának tagja volt. Számos tévéfilmben is szerepelt, hangját, arcát, humorát egy ország ismerte.

Az egészségét veszélyezteti a sok munkával Osvárt Andreahttp://www.life.hu/drlife/20150331-osvart-andrea-szineszno-az-egeszseget-veszelyezteti-a-sok-munkaval.htmlSpeciális orvosi kezelésekre kell járnia erős gerincfájdalmai miatt Osvárt Andreának. Vajon mi lesz így vele?Dr. Life--Megszületett Ganésa utódja?http://www.life.hu/drlife/20150331-borzalmas-kinovessel-az-arcan-szuletett-az-indiai-kislany-akit-szulei-ganesa-istenseg.htmlHiába a borzalmas kinövés az újszülött indiai kislány arcán, szülei nem engedik az orvosoknak, hogy megműtsék, mert hitük szerint a különleges rendellenesség a szerencse jele.Dr. LifeOrigoIntim neszek, szagok, szellentés, szégyenskála - Te mire vagy képes, hogy ne bukj le a szaggal?http://www.life.hu/drlife/20150329-intim-neszek-es-szagok-szellentes-urites-eseten.htmlEmberek milliói rettegnek attól, hogy valaki meghallja a szellentéssel, vécézéssel járó zajokat – derült ki egy friss kutatásból, amely a leggyakoribb taktikák között említi a csapfolyatást és a ventillátor bekapcsolását.Dr. LifeThinkstockVeszélyesebb, mint a rák: egyre többen halnak bele kórházi fertőzésekbehttp://www.life.hu/drlife/20150331-egyre-tobben-halnak-meg-korhazi-fertozesek-kovetkezteben-a-semmelweis-alapitvany-adatai-alapjan.htmlA legfrissebb adatok szerint 15 év múlva már többen veszítik életüket egy-egy kórházi fertőzés következtében, mint daganatos megbetegedésben.Dr. Life--Meglepő magyarázat a fejfájásra - Lehet, hogy rossz melltartót viselszhttp://www.life.hu/drlife/20150330-helytelen-melltarto-valasztas-miatt-fajdalom-alakulhat-ki-fejfajas-hatfajas-vall-fajdalom.htmlHa előfordul, hogy fáj a hátad, állandóan merev a nyakad vagy nagyon gyakran fáj a fejed, olyan oka is lehet, amire sosem gondolnál. Egy kutatás szerint a nők 76 százaléka helytelenül választ melltartót, ezek okozhatják a szörnyű fájdalmakat. Dr. LifeThinkstock10 ok, amiért érdemes whiskyt innihttp://www.life.hu/drlife/20150330-10-ok-amiert-erdemes-whiskyt-inni.htmlEgészségmegőrző tulajdonságokkal bír, ráadásul még az alakodat is óvhatod, ha ezt az italt szürcsölgeted. Íme, a The Luxury Spot által összegyűjtött tíz ok, amiért érdemes lecserélned a kedvenc koktélodat whiskyre!Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.