Április 4-én lett volna 36 éves Heath Ledger

Forrás: AFP -
halál színész kislány Heath Ledger Michelle Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ledger 1979. április 4-én a nyugat-ausztráliai Perthben született egy franciatanárnő, valamint egy autóversenyző és bányamérnök fiaként. Az Oscar-díjas ausztrál színész 2008. január 22-én New Yorkban lelte halálát.

A Wikipedia információi szeirnt Ledgert 2008. január 22-én, manhattani lakásán találta meg holtan a házvezetőnője, teste mellett gyógyszeres dobozokkal. A színész ekkor 28 esztendős volt.

Forrás: AFP

Halálát, a toxikológiai vizsgálat nyilvánosságra hozott eredménye szerint a szervezetében hat különféle, receptre kapható gyógyszer véletlen túladagolása okozta. A szervezetében talált szerek közül egyikből sem volt a megengedettnél nagyobb mennyiség. Holttestét végül hazaszállították Ausztráliába, ahol zártkörű ceremónia keretében temették el.

A 81. Oscar-gálán posztumusz ítélték oda neki a legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat élete utolsó befejezett alakításáért, Joker szerepéért A sötét lovag című filmben.

Íme a fiatalon elhunyt világsztár tündéri kislánya

Az Oscar-díjas sztár huszonnyolc évesen hunyt el, kislánya 2005 végén született meg, így mindössze két évig láthatta édesapját. A zseniális színész bizonyára nagyon boldog lenne, ha látná, hogy kislánya, Matilda mennyire hasonlít rá. Nézd meg, mennyire!
21 éve távozott az élők sorából Kurt Cobainhttp://www.life.hu/drlife/20150406-kurt-cobain-a-nirvana-egyuttes-enekese-szovegiroja-es-gitarosa-1994-ben-21-eve-halt-meg.html1994. április 5-én, pontosan 21 évvel ezelőtt távozott azélők sorából a legendás énekes, Kurt Cobain.Dr. Life--"22 éve hallgatok" - Michael Jacksont ismét molesztálással vádoljákhttp://www.life.hu/drlife/20150405-michael-jacksont-molesztalassal-vadolja-ket-felnott-ferfi-azt-allitjak-mikor-gyerekek-voltak-a.htmlMichael Jackson többször keveredett már gyanúba gyermekmolesztálás kapcsán. Most, halála után ismét ezzel vádolják - előkerült két áldozatDr. Life--Miley Cyrus intravénásan nyomatja - és erről képet is posztolthttp://www.life.hu/drlife/20150405-miley-cyrus-intravenasan-adja-be-maganak-a-vitaminkoktelt.htmlMiley Cyrus már megint posztolt Instagramjára. Nem vagyunk meglepve, hogy ismét egy polgárpukkasztó képpel állt elő. Dr. Life--Gyereket akar, ezért feküdt kés alá Kustánczi Liahttp://www.life.hu/drlife/20150404-napidoktor-kustanczi-lia-orrsovenyferdulessel-kuzdott.htmlKustánczi Lia, akiről decemberben azt írtuk, hasizmai nem hozták meg számára a szerelmet, most korábbi műtétjének körülményeiről beszélt.Dr. Life--Újabb jó hír a húsvét sztárjáról: A tojás véd a cukorbetegség ellenhttp://www.life.hu/drlife/20150404-szivderito-a-tojas-ved-a-cukorbetegseg-ellen-ujabb-jo-hir-a-husvet-sztarjarol.htmlHeti négy tojás elfogyasztása több mint egyharmadával csökkenti a 2-es típusú diabétesz kialakulásának a kockázatát - derítették ki finn kutatók.Dr. LifeThinkstockUpsz! Angelina Jolie kopaszodik - lesifotó!http://www.life.hu/drlife/20150405-angelina-jolie-t-vasarlas-kozben-fenykepeztek-le-a-gyerekeivel-ahol-latszik-hogy-kopaszodik.htmlAngelina Jolie shoppingolni indult gyerekeivel. Akkor még nem sejtette, milyen fotó készül majd róla. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.