Molnár Anikó: "Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek"

Forrás: Facebook/Molnár Anikó -
pszichológus gyógyszer pánikbetegség Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta küzd pánikbetegséggel Molnár Anikó, aki nem meri megkockáztatni, hogy ne szedje gyógyszereit. 

Pszichiáterhez jár és évek óta gyógyszereket szed Molnár Anikó, aki mindenáron szeretné elkerülni az újabb rosszullétet. Az egykori Nagy Ő nyolc éve küzd pánikbetegséggel és már beletörődött, hogy így kell leélnie az életét - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Molnár Anikó

"Azért szedem a tablettákat, mert egyszerűen nem akarok kockáztatni, nem akarom magam újra rosszul érezni. Nem tartom magam sem bolondnak, sem őrültnek, azt tudom, hogy ez nem egy hiszti" - nyilatkozta a lapnak Anikó, aki 17 kilót fogyott az elmúlt időszakban.

Pánikbetegség: trendi nyavalya vagy tényleg probléma?

Még ma is negatív megjegyzések kísérik a pánikbeteg emberek tüneteit. A környezet sokszor elítéli, hisztinek véli és e szerint is reagál a pánikrohamtól szenvedő beteg megnyilvánulásaira, pedig a pánik valódi és a betegeknek a szaksegítség mellett a környezet elfogadására és megértésére lenne szükségük a gyógyuláshoz. Erről bővebben ITT olvashatsz.

Dráma! Súlyosan megégett Michael Bublé kisfia http://www.life.hu/drlife/20150627-korhazba-kerult-michael-buble-kisfia-miutan-sulyos-egesi-seruleseket-szenvedett.htmlSúlyos égési sérüléseket szenvedett a világhírű énekes, Michael Bublé 22 hónapos kisfia, Noah. A sztár a történtekkor épp turnén volt. Dr. Life--Gesztesi: "Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál"http://www.life.hu/drlife/20150629-gesztesi-karoly-elmondta-hogy-iszik-de-rovidet-mar-nem-megall-a-rozenal.html"Ha színházba megyek, vagy valamilyen darabra készülök, egyáltalán nem iszom alkoholt. Egyébként iszom. Rövidet már nem, megállok a rozénál. De ezzel semmi baj nincs" - nyilatkozta a színész.Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huNemi betegséget kaptak el papírpénztőlhttp://www.life.hu/drlife/20150628-papirpenztol-lettek-nemi-betegek-a-banki-alkalmazottak.htmlEgy igen furcsa történet járta be a kínai médiát. Két, Vencsu városában dolgozó banki alkalmazott azt állítja, nemi betegségüket fertőzött bankjegyektől kapták el. Dr. Life--Bebizonyították! Minél előbb leteszed a cigit, annál tovább élhetsz!http://www.life.hu/drlife/20150628-leszokas-utan-15-evvel-ugyanolyan-a-szivelegtelenseg-es-a-halalozas-kockazata-mint-a.htmlA legújabb kutatás azt mutatja, hogy azokra a volt dohányosokra, akik már legalább 15 éve leszoktak, a szívelégtelenség és a halálozás jelentősen alacsonyabb kockázata leselkedik.Dr. LifeThinkstockVigyázat! A napozás ízületi gyulladást okozhat?http://www.life.hu/drlife/20150628-izuleti-gyulladast-okoz-a-nap.htmlSzakértők szerint összefüggés mutatható ki a napciklus és az ízületi gyulladás között, és ez a kapcsolat több mint puszta véletlen.Dr. LifeAFPÍgy még sosem mesélte el a betegsége történetét Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/drlife/20150627-cinthya-dictator-igy-meg-sosem-meselte-el-a-betegseget.html"2007-ben, 17 évesen egy utcai incidens alkalmával több belső sérülés mellett lejött az arcomról a bőr. Másnap vettem észre, hogy egy csomó alakult ki a nyakamon, és bár nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, mert azt gondoltam, a sérülésem miatt keletkezett, elmentem a kórházba. Ott mintát vettek belőle, ellenőrizték" - így kezdte történetét a fiatal lány.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.