"Felzabált a rák" - Gégedaganata volt a Beatrice zeneszerzőjének

Fotó: Tuba Zoltán -
Beatrice Lugosi László rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy 3 éve gégerákot diagnosztizáltak Lugosi Lászlónál, a Beatrice zeneszerzőjénél. Lugosi ma már jobban van, és vissza akar térni a színpadra. 

"Három éve támadta meg a tumor a gégém hátsó falát. Nagyon megijedtem, mert a gégerák képes arra, hogy gyorsan elvigyen, a kemoterápiától viszont még jobban ódzkodtam. Inkább hiszek az alternatív gyógymódban, és sikerült is visszaszorítani a daganatot speciális teákkal, gombákkal és kapszulákkal, de aztán kezdett rosszabbul lenni" - mondta el a rockzenész a Blikknek, és hozzátette, végül műtétre is sor került.

Fotó: Tuba Zoltán

"Fizikailag jól vagyok, csak az zavar, hogy nem tudok a számon keresztül enni, meg hogy a jobb kezemen folyamatosan zsibbad a gyűrűs- és a kisujjam. Erőszakot kell tennem magamon, hogy gitározni tudjak, de vissza akarok térni a próbaterembe és a színpadokra. A gégemetszés után 47 kilósra fogytam, most 55 vagyok. Felzabált a rák!" - nyilatkozta Lugo, és hozzátette, jobban van.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.