Balesetet szenvedett Bangó Margit

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
koncert baleset fellépés Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lecsófesztiválra igyekezett, amikor az őket szállító jármű hátulról belerohant egy kamionba.

"A nagy csattanást követően kifejeltem a szélvédőt. Nagyon megijedtem, de a jó Isten velem volt, és úgy tűnik, nem történt komolyabb baj, csak a fejbúbom sérült meg és elég csúnyán megütöttem magamat" - mesélte a Blikknek.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Nagyon ideges voltam, fájt a fejem, szédültem, a nyakam, a lábam és a mellkasom itt-ott bekékült, de imádkoztam, hogy legyen erőm megcsinálni a fellépést, és ne kelljen cserben hagynom a lelkes közönséget. Végül összeszedtem magam, majd smink és ékszerek nélkül ülve énekeltem végig a koncertet. Már jobban vagyok, de azért az unokám, Tina unszolására felkeresem a gerincspecialistámat egy teljes körű kivizsgálás miatt, hogy az egész család megnyugodjon" - tette hozzá, majd a napokban a családjával foglalkozó sajtóhírekre is reagált. "Szeretném, ha békén hagynák a családomat és nem vájkálnának az életemben. Nem kívánok nyilatkozni a magánügyeimről, eddig is csak nagyon kivételes esetben és diszkréten tettem ezt" - tette hozzá a művésznő, aki egyébként a nyári szünetről visszatérő, Sláger TV-n futó Halk zene szól az éjszakában felvételein dolgozik éppen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.