Elütötték Hajdú Millát - Szerencsére már jól van

Forrás: Facebook/ Sarka Kata -
Sarka Kata kutya kocsi Hajdú Milla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megijedt a Hajdú-család. Kis kedvencük, Hajdú Milla, az uszkár balesetet szenvedett, de szerencsésen megúszta.

"Sajnos tegnap a mi drága Millánkat elütötte egy autó... Nem a sofőr volt a hibás, sajnos Milla szaladt ki az útra hirtelen az udvarról! Nagyon megijedtünk, mert nem kis balesetet szenvedett, de épségben megúszta! Vigyáztak rá az Őrangyalok! A kórházból még este kiengedték röntgen és ultrahangvizsgálat után! Semmi baja, picit a lába sérült, de 1-2 nap és az is teljesen meggyógyul! Nagyon szeretjük őt mindannyian, és most talán még inkább, hogy megéreztük, hogy milyen lenne, ha elveszítenénk.." - írta Sarka Kata Facebookján, és egy fotót is megosztott az ennivalóan cuki Milláról, aki stílusos, rózsaszín kötszert kapott a lábára.

Forrás: Facebook/ Sarka Kata

Így fejleszti készségeinket a sokoldalú állatterápia – már az ókorban is alkalmaztákhttp://www.life.hu/drlife/20150909-a-lovasterapia-pozitiv-hatasait-mar-az-okorban-felismertek-segit-irasban-olvasasban.htmlAz ember és a ló kapcsolata nem csupán a sportra hegyeződik ki, a gyógyításban is hatalmas szerepet játszhatnak egymás életében. Az ókori alapokon nyugvó lovasterápia nem csak a rászoruló gyermekek (vagy felnőttek) kedélyállapotára, de azok teljesítményére is pozitív hatással bír.Dr. LifeThinkstockSzeptember 10 - Az öngyilkosság megelőzésének világnapjahttp://www.life.hu/drlife/20150910-ma-van-az-ongyilkossag-megelozesenek-vilagnapja.htmlA szorongás és a depresszió napjaink leggyakoribb pszichés zavarává vált, ami emberek millióinak életét keseríti meg nap mint nap. 2003 óta minden évben ezen a napon tartják az öngyilkosság megelőzésének világnapját a Nemzetközi Szövetség az Öngyilkosság Megelőzéséért szervezet kezdeményezésére. Dr. LifeThinkstockDemcsák Zsuzsa "felvilágosító órát" tartotthttp://www.life.hu/drlife/20150909-demcsak-zsuzsa-juhos-zsofival-es-gyuris-lucaval-a-mehnyakrakrol-beszelgetett.htmlA HPV vírusról beszélgetett Demcsák Zsuzsa Az ének iskolája egykori versenyzőivel. Fontos, hogy a lányok már fiatal korban is tudatosak legyenek.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoÉlet a kerekesszékben: „A bakancslistámon szerepel egy paralimpia teljesítése”http://www.life.hu/drlife/20150907-kerekesszekben-elve-is-boldog-a-sportolo-paralimpiara-keszul-interju.htmlSchober László számításait egy egészségi probléma húzta keresztbe, azóta kerekesszékben éli mindennapjait. Lacit nemhogy megtörte, sokkal inkább ösztönözte és a mai napig motiválja a kialakult helyzet. A mosolygós férfi nem zárkózik el az élet örömeitől, másokhoz hasonlóan ugyanúgy igénybe veszi a tömegközlekedést, dolgozik és sportol. Interjú. Dr. LifeOrigoDemcsák Zsuzsa megijedt az orvosi vizsgálat eredményétőlhttp://www.life.hu/drlife/20150908-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-megijedt-a-nogyogyaszati-vizsgalat-eredmenyetol.htmlA műsorvezetőnél egy korábbi, általános nőgyógyászati vizsgálaton daganatot találtak, ezért nagyon odafigyel szervezete jelzéseire.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoFelemás lábakkal él egy nő – bal lába háromszorosára duzzadt http://www.life.hu/drlife/20150907-felemas-labakkal-el-egy-no-aki-legyozte-a-mehnyakrakot-a-sulyos-vegtaggal-nagyon-nehez-az-elete.htmlAz 53 éves Mary-Ann Wood egy évtizede küzd súlyos lábával, ami hatalmasra duzzadt betegsége után.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.