Nyolcórás műtét során operálták le az egykor 160 kilós lány bőrét

operáció bőr műtét fogyás magabiztosság meztelen döntés változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban is hírt adtunk már a 24 éves Simone Andersonról, aki 11 hónap alatt fogyott 83 kilót. Azóta egyébként a 88-at is elérte, ami jóval több, mint a fele eredeti súlyának. A nagy fogyókúra pedig egy műtéttel teljesedett be.

A lányról ugyanis a hirtelen súlyveszteség miatt rengeteg bőrt kellett leoperálni. Ruhában már így is nagyon csinos volt, de meztelenül nem érezte jól magát. „Sajnos nincs az a diéta vagy testmozgás, amivel ezt a bőrt feszessé lehetne tenni. Kihívásokkal teli műtét lesz, de reméljük, minden a tervek szerint halad majd” – nyilatkozta az orvos.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

A lány éppen egy évvel azután feküdt kés alá, hogy elhatározta: változtat az életén. „Korábban mindig kerestem a kifogásokat, de igazából csak túl lusta voltam változtatni. Amikor mégis elhatároztam magam, életem legjobb döntését hoztam” – mondta a lány, aki a műtéttel visszanyerte magabiztosságát.

Forrás: Instagram/ Simone Anderson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.