Gáspár Győző üzent Lázár Bencének: "Sajnos édesanyámnak is ilyen betegsége volt"

Forrás: www.ujpestfc.hu -
betegség fotó Lázár Bence leukémia Gáspár Győző üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves focistánál nemrég diagnosztizáltak leukémiát. A betegsége nyilvánosságra kerülése óta rengeteg sztár, sportoló és rajongó üzent a fiatal fiúnak, a támogatásukról biztosítva őt. 

Az Újpest korábbi focistája anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most viszont egy súlyos betegséggel kell megküzdenie. A jelek szerint azonban nincs egyedül, és mindenki egy emberként szorít a gyógyulásáért. Most Gáspár Győző üzent Bencének, akiről még egy képet is közzé tett a hivatalos Facebook oldalán.

Forrás: Instragram

"Kedves barátom! Őszintén együtt érzek veled,tudom hogy mi az, amit most el kell viselned. De küzdened kell!!! Sajnos édesanyámnak is ilyen betegsége volt, de én tudom, sőt biztos vagyok benne, hogy te nagyon erős vagy és kitartó, én biztos vagyok benne, hogy leküzdöd ezt a betegséget, hisz az életedben is mindig a győzelemre törekedtél kitartóan, és ez most is így lesz! Most is győztesen fogsz kikerülni ebből a csatából, és én tudom, ezt az angyalok is tudják! Fel a fejjel barátom, tudnod kell, hogy rám mindig számíthatsz" - írta az énekes a saját oldalán.

Lázár Bence: "Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak"

Az exfocistát a Nemzeti Sport Online értesülései szerint jelenleg leukémiával kezelik a Szent László Kórházban. Néhány héttel ezelőtt diagnosztizálták nála a betegséget, és azóta már nem is láthatjuk a képernyőn a jóképű sportolót. Azóta számtalan sporttársa küldött jókívánságokat neki, többek között Dzsudzsák Balázs is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.