Elképesztő vitát szított Gwyneth Paltrow! Félrevezette olvasóit a mellrákról!

Forrás: AFP/Steven Henry -
mellrák kutatás blog melltartó Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Goop nevű életmód blogjában Dr. Habib Sadeghi írt hosszú bejegyzést arról, hogyan függ össze a melltartó viselése és a mellrák kockázata.

A bejegyzésen sokan kiakadtak, a kérdés ugyanis már többször is felmerült az elmúlt években, de egyértelműen cáfolták a kutatások ezt a megállapítást.

Forrás: AFP/Steven Henry

Egy San Fransisco-i nőgyógyász, Jennifer Gunter a megbotránkozók egyik szószólója lett, aki meg is kérte a blog szerzőit, hogy azonnali hatállyal vonják vissza az írást, mert feleslegesen pánikot kelt, ráadásul semmilyen tudományos háttérrel nem támasztják alá érveiket.

Fontos az önvizsgálat! Minden, amit a mellrákról tudni kell

Magyarországon évente több ezer nőnél diagnosztizálnak mellrákot. A statisztikák szerint egyre kevesebben halnak bele. Minél korábban ismerik fel a kórt, annál nagyobbak az esélyek a túlélésre és a gyógyulásra. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Nem szeretsz egyedül enni? Itt van 5 érv, amiért érdemes!http://www.life.hu/drlife/20151021-egyedul-enni-jobb-ezt-tobb-kutatas-is-igazolja-mertekletes-maradhatsz.htmlEgyedül vagy külön? Párban szép az élet, bizonyos gdolgokat kimondottan élvezetes mással csinálni, ez nem feltétlenül vonatkozik az evésre. Íme, 5 ok, amiért jobb, ha egyedül eszel. Dr. Life--Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. Life--Hány anyajegy van a jobb karodon? - Ez jelzi, hajlamos vagy-e a bőrrákrahttp://www.life.hu/drlife/20151022-a-jobb-karon-levo-anyajegyek-szamabol-kovetkeztetni-lehet-a-melanoma-kockazatanak-mertekere.htmlA jobb karon lévő anyajegyek számából következtetni lehet a bőrrák és annak legsúlyosabb típusa, a melanoma kockázatának mértékére - derült ki egy brit tanulmányból. Dr. LifeThinkstockNicole Kidman arca simább, mint egy harmincaséhttp://www.life.hu/drlife/20151022-nicole-kidman-araca-a-botoxtol-simabb-mint-egy-harminc-evese.htmlA 48 éves színésznő szinte megszállotja a botoxnak, melynek segítségével arcát olyan simára varázsolta, hogy azt akár egy harmincéves nő is megirigyelhetné. Dr. Life--Még mindig bízik Schumacher felépülésében Ross Brawnhttp://www.life.hu/drlife/20151021-ross-brawn-uzletember-meg-mindig-bizik-michael-schumacher-felepuleseben.htmlNéha meg is látogatja a szerencsétlenül járt versenyző családját, és a mai napig bízik Michael Schumacher felépülésében Ross Brawn, aki a versenyzővel együtt aratta a Benettonnál, majd a Ferrarinál is világbajnoki győzelmeit.Dr. LifeKülönleges fotósorozatban mutatta meg melleit a rákos színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20151021-aniela-mcguinness-szineszno-fotosorozatban-mutatta-meg-melleit-mellrakja-kulonbozo-stadiumaban.htmlAniela McGuinness nem mindennapi képeken örökítette meg mellrákból való felépülése különböző stádiumait. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.