alternatív gyógymód betegség terápia gégerák meditáció rák gyógymód Val Kilmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gégerákkal küzdő színész a hírek szerint furcsa terápiás kezeléseket alkalmaz, és hisz abban, hogy ezek segítségével fogja legyőzni a betegséget.

Bár a legutóbbi hírek szerint Val Kilmer állapota egyre rosszabb, mi több, már csak heteket adtak a gégerákkal küzdő színésznek, a legfrissebb jelentések szerint a sztár egyre jobban érzi magát. Val Kilmert a minap egy New York-i bevásárlóközpont parkolójában kapták lencsevégre, ahol sokkal egészségesebbnek és boldogabbnak látszott, mint korábban - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Kevin Winter

Az 55 éves színész, akit nermég gégekanüllel láttak, úgy tudni, az alternatív kezeléseknek köszönheti, hogy javult az állapota: ismerősei szerint nem hajlandó gyógyszert szedni, helyette naponta többször meditál, és igyekszik megszólítani a saját testét. Akár igaz, akár nem, sokkal jobban néz ki!

Történet egy nőről, aki a gyermeke miatt lett rákos http://www.life.hu/drlife/20151203-gyermeke-miatt-lett-rakos-de-mar-meggyogyult-a-no-ez-tortent.htmlA Wolverhamptonban élő 36 éves Deborah Nabbs nyolc héttel a gyermeke világra jövetele után az életéért küzdött, miután terhessége alatt a méhlepénye elrákosodott. A kisfiú ma már 21 hónapos, és az édesanyja is sikeresen legyőzte a betegségét.Dr. Life--Nem vállalta mellrákja kezelését terhesen a kismama: 8 napig élt a kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20151221-a-mellrakos-terhes-edesanya-nem-vallalta-a-kemoterapias-kezelest-8-napig-elt-a-kisbabaja.htmlMagzatkárosító hatása miatt nem vállalta a kemoterápiás kezelést Heidi Loughin, akinek kisbabája mindössze 8 napig élt. Család--Szívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigoSzívszorító sorok! Íme egy rákos anya, Heather McManamy utolsó üzenete szeretteinekhttp://www.life.hu/csalad/20151220-egy-rakos-anya-heather-mcmanamy-utolso-uzenete-szeretteinek.htmlKét évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot Heather McManamy-nál, a nő néhány nappal ezelőtt, 36 évesen feladta a küzdelmet a kórral. Búcsúzóul egy szívszorító üzenetet fogalmazott meg szeretteinek. CsaládOrigoVal Kilmer betegsége miatt lemondta a Top Gunt – Hetei lehetnek csak hátra!http://www.life.hu/drlife/20151119-val-kilmer-szinesz-torokrakja-miatt-lemondta-a-top-gun-folytatasat.htmlAhogy a Life.hu korábban beszámolt róla a híres színész gégerákkal küzd, ráadásul egyre rosszabb hírek érkeznek felőle.Dr. Life--Megható: így lehetett ott a rákban elhunyt kislány édesanyja esküvőjénhttp://www.life.hu/csalad/20151217-amanda-crowe-free-menyasszony-rakban-elhunyt-kislanya-is-rakerult-az-eskuvoi-kepekre.htmlAmanda Crowe Free kislánya, Azalee két évvel ezelőtt halt meg rákbetegségben. A menyasszony fotósa azonban elintézte, hogy Azalee is rákerüljön Amanda esküvői fényképeire. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.