Cher haldoklik? Rejtélyes betegség támadta meg az énekesnőt

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
betegség Cher szervezet énekesnő vírus születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megromlott a popdíva egészsége: a hírek szerint attól tart, hogy már nem éli meg a 70. születésnapját.

Rejtélyes vírus támadta meg Cher szervezetét. Egy közeli barátja szerint az énekesnő azért utazott a nyári hónapokban Európába, hogy egy speciális kezeléssel gyógyítassa magát.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl

Úgy tűnik, egyelőre nem javul a díva állapota: a hírek szerint alig bír felkelni az ágyából, és úgy véli, már nem éli meg májusi születésnapját. Reméljük, hamarosan jobban lesz!

A mentális betegség, ami időzített bombaként uralja az elménket: szorongáshttp://www.life.hu/drlife/20151230-szorongas-sokszor-kezeletlenul-marad-igy-befolyasolja-mindennapjainkat-es-veszelyt-jelent.htmlA Washington Post adata alapján 2015-ben az Egyesült Államokban közel 950 embert ért halálos lövés rendőri intézkedés során, közülük 32 fekete volt, és fegyvertelen. A szorongás mostanra globális problémát jelent a mentális betegségek között, ennek kezdetét látva „Amerika legveszélyesebb embere” egykor egyedi módot gondolt ki a betegség kezelésére. Dr. Life--Nem is gondolnád hogyan telik egy elnöki karácsony http://www.life.hu/drlife/20151231-ezt-ettek-az-amerikai-elnokok-2015-karacsonyan.htmlAhány ház (és elnök), annyi szokás. Igencsak terülj, terülj asztalkám fogadta azokat, akik a cikkben említett amerikai elnökök valamelyikéhez kaptak meghívást ebédre vagy vacsorára. Dr. LifeAFPPataky Attilának szívgyógyszert kell szedniehttp://www.life.hu/drlife/20160102-pataky-attilanak-szivgyogyszert-kell-szednie.htmlSúlyos állapotban került kórházba karácsonykor Pataky Attila. Az énekes már jobban van, otthon lábadozik. Rengeteg vért vesztett, ezért a szívével is problémák adódtak.Dr. LifeOrigoRosszabbul van, mint gondolták! Komoly egészségügyi gondokkal küzd Rob Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151231-rob-kardashian-valosagshow-sztar-cukorbetegsege-mellett-a-vesejevel-es-a-hasnyalmirigyevel-is-gond.htmlSajnos úgy tűnik, nem csupán a cukorbetegsége jelenti az egyetlen problémát Kim Kardashian öccsénél: a nemrég kórházba került valóságshow-sztárnál további súlyos egészségügyi gondokat is megállapítottak. Dr. Life--Egy kontaktlencse miatt vakult meg a 63 éves férfihttp://www.life.hu/drlife/20151230-stephen-souter-63-eves-ferfi-egy-parazitatol-fertozott-kontaktlencse-miatt-vakult-meg.htmlEgy parazitától megfertőződött kontaktlencse miatt veszítette el bal szemének világát Stephen Souter. Dr. Life--„Ha ott a pasim, nem jöhet fel” – beengedjük-e az állatot az ágyunkba?http://www.life.hu/drlife/20151228-ha-allattal-alszunk-jot-tesz-a-kozerzetunknek-egy-kutatas-szerint-velemenyek-pro-es-kontra.htmlEgy amerikai kutatás alapján leginkább jót tesz a gazdinak az, ha kedvencével osztja meg az ágyát. Egyesek higiéniai szempontból nem engedik ezt, mások érzelmi okokból döntenek úgy, hogy egy állatnak igenis van helye az ágyban. Mi a valóság, és mit gondolnak erről a kérdésről a Life.hu olvasói? Most kiderül! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.